Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szemét az élet?
Figyelt kérdés
A nők végig orgiázhatnák az életüket. De nem akarják.
A férfiak akarnák csak nem tudják ezt megtenni.
2022. ápr. 13. 19:20
12/21 anonim válasza:
"szexre könnyen kapható nőknek soha ne kelljen dolgozniuk" - hú, de sok qrva lenne akkor!!!
"egy nőnek meg alaposan meg kell válogatnia hogy kivel áll össze babaprojektre" - összeállni babaprojektre??? Ez nagyon gáz megfogalmazás!! Talán a nők úgy járkálnak az utcán, hogy azt lesik, hogy melyik férfi alkalmas "babaprojektre".
13/21 anonim válasza:
Jó de akkor micsináljunk hogy a nők többet akarjanak b@szni?
14/21 anonim válasza:
13
Na, legalább ennek a kérdésnek van értelme. Szerintem írd ki.
15/21 anonim válasza:
Hat szivem, ha a férfiak többsége értékes adonisz lenne, akkor nagyon örülnénk neki, de en nagyon válogatós vagyok, szóval valóban együtt lehettem volna mar 500 férfivel, de ebből max 3 tetszett… szóval mi a jo abban hogy nem jo pasikkal vagy?
17/21 A kérdező kommentje:
10. Bezzeg a nők picsoghatnak naphosszat. Az nem baj! Sőt ha megszólod még te vagy a szemét.
2022. ápr. 14. 05:37
18/21 A kérdező kommentje:
15. Senki nem mondta feküdj le olyannal akivel NEM akarsz! A kérdés az hogy miért ilyen igazságtalanul oszlik meg a szexuális vágy a nemek közt.
2022. ápr. 14. 05:40
19/21 anonim válasza:
18, es az mennyire igazságtalan hogy 100x több a szép nő mint a jo pasi es a pasiknak 1000x jobb a szex?
20/21 A kérdező kommentje:
19. Hát igen ez is rossz. Hogy lehetne több jó pasi?
2022. ápr. 14. 07:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!