Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat mennyire érdekli, milyen fehérnemű van egy
lányon?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem a szép, csipkés, nőiesebb fehérneműket. Nem ilyeneket szoktam hordani a mindennapokban, de vettem már egy párat és néha felveszem őket. Nem én vagyok a legszebb, de igazán szexinek és nőiesnek érzem magam bennük. Ilyenkor az jut eszembe, hogy kár, hogy nincs kinek felvenni, meg hogy ha lenne egy barátom, akkor örülnék, ha néha ő is meglepne 1-1 darabbal, amit fel is vennék neki. Vagy elkísérhetne a vásárláskor. Meg amikor szebb pizsamát veszek (pl. selyem hatásút, amin csipke van), akkor is az jut eszembe, hogy ha pasival aludnék, akkor azt venném fel és nem az állatfigurás, ezer éves pizsiket.:D
Szűz vagyok még, nem fura, hogy ilyeneken gondolkodom?
2022. ápr. 13. 14:38
1/10 anonim válasza:
Nem, ez teljesen normális, sőt szerintem pozitív.
Amúgy én azt mondom, hogy egy számomra kívánatos nő egy szép ( nem giccses, agyoncsipkézett, stb) fehérneműben vonzóbb látvány, mint meztelenül.
2022. ápr. 13. 14:42
2/10 anonim válasza:
Ebben nincsen semmi fura.
Nekem is szokott ilyesmi eszembe jutni.
2022. ápr. 13. 14:43
3/10 anonim válasza:
Nekem speciel fehérnemű fétisem van, iszonyatosan izgatóak a nők számomra bármilyen fehérneműben is vannak. Vagyis csak lennének, ha ne lennék ronda és ne lenne kis péniszem. Így nekem marad az álmodozás :).
2022. ápr. 13. 15:05
4/10 anonim válasza:
Hát ha ez fontos neked, alszom veled, és akkor nekem felveheted.
2022. ápr. 13. 15:07
5/10 anonim válasza:
Imádom a sexi fehérneműket, a bodykat, a hálóinget. De eddig mindig olyannal hozott össze a sors, aki abszolút nem hozta lázba ez. Mostani párom arra gerjed, hogyha meztelenül lát. Úgy is alszunk.
2022. ápr. 13. 15:42
6/10 anonim válasza:
Ne mamabugyi legyen az a lényeg, de a pizsamát szerintem cseréld le egy hálóingre vagy atléta tanga kombora de jó még a semmi is egészségesebb és ha megszokod jobb is ruha nélkül aludni. A pizsama kicsit vágyölő
2022. ápr. 13. 15:44
7/10 Pomazi73 válasza:
A vásárlásban benne vagyok. Izgi. De én úgy vagyok vele hogy akármilyen szép és izgi akkor is lekerül tíz percen belül. De ha érzem, hogy ezt nekem vette fel és ebben szeretné akkor csak félre húzom. De volt probléma abból hogy letéptem a legszexisebb ugyit róla. :)
2022. ápr. 13. 17:51
8/10 anonim válasza:
Én rendkívül tudom őket értékelni. Exemnek is vettem jó pár darabot a közös 4 évünk alatt. A combfixek harisnyák voltak az abszolút kedvenceim. Mellesleg az exem is szűz volt mielőtt összejöttünk mégis már azelőtt is csomó szép fehérneműje volt.
2022. ápr. 13. 19:08
9/10 anonim válasza:
Fehérnemű fétisem van, megőrülök minden fehérneműért, de leginkább a tanga típusok jönnek be a bugyikból, azok izgatnak legjobban. Már, ha csak a vonalát is meglátom teljesen végem van
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!