Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz manapság 20 évesen szűznek lenni? L
Ugyan.. Én 24 évesen vagyok szűz. Három éves kapcsolatom van, a vőlegényem szintén szűz. Esküvőig így is fog maradni.
Szóval ne sajnáld, keresd az igaz szerelmed! ;)
Nem, meg amúgy most őszintén szerinted ki tudja rólad? Max akinek elmondod amúgy meg senki nem fogja pl az utcán megállapítani, hogy nézd már ő még szűz, meg úgy overall nem is érdekli az embereket, hogy aki szembe jön vele na most ö szűz vagy sem.
Max ha úgy van pasidnak elmondod ha jónak látod mikor eljön az ideje, másra meg amúgy sem tartozik + amit elején írtam.
Cseppet se búslakodj, én 26 éves voltam mikor először fentem, hát mit mondjak…
Semmi izgalmasról nem maradtam le.
Ez az én véleményem, vagy szimpatikus, vagy nem.
F.44
Nem az.
Én pont 20 éves voltam az elsőnél.
Saját névvel ne írkálj, ez az oldal tele van 50-es rokkantnyugdíjas pedokkal... Gondolom most népszerű leszel egy darabig...
Nem. Én 18 evesen vesztettem el, de volt már előtte 1 barátom, de vele még nem éreztem késznek magam.
Mar azzal se vagyok együtt akivel elvesztettem, de akkor vele éreztem azt a bizalmat és szerelmet. Majd jön valaki akivel tudod ezt érezni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!