Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SIDLER22 kérdése:
Lányok nektek mi vonzó egy pali külsejében?
Figyelt kérdés
Férfiaknál ez általában egyértelmű, hogy a segg meg a mellek meg az alak és talán a haj az ami így fontosabb. De sokszor nekünk is számít az egész. (Kivéve aki Sparos zacsit húzna a csaj fejére és nem nézne rá dugás közben.)
Ti lányok fogdoznátok a párotokat vagy egy palit ha lenne? Vagy már csináljátok is ezt?
És mi az ami úgy konrétabban vonzó egy srácban? Külsőre. Az izmok tapizását most tegyük félre mert ez nem feltétlen van mindenkinek olyan sok.
2022. ápr. 12. 19:20
1/7 anonim válasza:
Magassága, haja, keze, öltözködése.
4/7 anonim válasza:
#3 Akkor kiestem. Sűrűn vagyok szemtelen. 😂
5/7 anonim válasza:
Az alapdolgokon kívül, mint mosoly, izom, stb. engem megőrít ha van szőrcsíkja az ágyékától a köldökig. Annyira szexi :) Főleg ha kockás hasal párosul.
6/7 anonim válasza:
Ápolt, igényes megjelenes az alap. Ezen felül magasság, vállak, hajviselet, tekintet, főleg ha sötétbarnák a szemei, mosoly, fogak, kezek, esetleg egy kerek fenék.
7/7 anonim válasza:
A bankszámla egyenlege baromi vonzó tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!