Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pilóták menet közbe is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pilóták menet közbe is szokták kiverni vagy dugni a sztyuvárdeszeket?

Figyelt kérdés
Szoktam látni hogy menet közbe szokot be menni oda sztyuvárdesz gondolom akkor akcióznak.
2022. ápr. 12. 17:06
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Mióta pár éve egy másodpilóta a földnek vezette a gépet (kizárta a személyzet többi tagját a pilótafülkéből), azóta azt hiszem van egy szabály, hogy egyedül senki nem tartózkodhat a pilótafülkében. Tehát ha pl. az egyik pilóta elmegy pisilni/kakilni, akkor gondolom az egyik légiutaskísérőnek be kell mennie addig, amíg vissza nem jön.
2022. ápr. 12. 17:14
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem igazán. Van már légitársaság, amelyik a fedélzeti hangrögzítőn túl kamerát is alkalmaz a pilótafülkében (ez amúgy még ritka, inkább csak a cockpit ajtó fölött van, hogy lássák ki akar bemenni, az se mindenkinél). Én egy esetről tudok, amikor egyik stewardess kicsit teaselt pilótáknak. Úgy tudom repült mindenki utána. Szó szerint. Anno nagy botrány volt ez a légiiparban.

Ettől függetlenül nyilván nem tudok a világ minden pilótája nevében nyilatkozni neked. Nyilván sok stewardess nagyon szép a pilótákon meg egyenruha van szóval bármi lehet, de menet közben nem jellemző. Inkább a relief pilotról tudom elképzelni long-haul járatokon, hogy a crew rest area-ban huncutkodik kicsit :).

Ez itt, amire hivatkoztam korábban, ez repülés közben volt utasokkal megtömött járaton:

https://www.youtube.com/watch?v=ZhEFHlHoovE

https://www.youtube.com/watch?v=LT3f8MIRgX8

2022. ápr. 12. 17:17
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Repules kozben nem ..de amikor a szallodaba erunk akkor mar lehet
2022. ápr. 12. 18:01
 4/7 anonim ***** válasza:
46%
Ha repülés közben nem is... De ha szállodában kell aludni este, szinte minden este megdugják a stewardeseket, ezt biztosan tudom.
2022. ápr. 12. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem. Repülés közben sosem.
2022. ápr. 13. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
Sztyuvárdesz... 😱
2022. ápr. 13. 15:26
 7/7 anonim ***** válasza:
66%
Ahogy előttem is írták, repülés közben nem, mert idő meg alkalom sincs nagyon rá, plusz mindenféle biztonsági protokollokba ütközne, és a franc sem akarja kockáztatni az állását. Ami ráadásul elég jónak számít, a komolyabb légitársaságoknál mind a pilóták, mind a légiutaskísérő csajok elég jól keresnek manapság. Amikor viszont elmentek egy idegen városba, és ott kell tölteni valamennyi időt, mielőtt jöttök vissza, na ott a szállodában simán megtörténik a dolog.
2022. ápr. 14. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!