Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pilóták menet közbe is szokták kiverni vagy dugni a sztyuvárdeszeket?
Nem igazán. Van már légitársaság, amelyik a fedélzeti hangrögzítőn túl kamerát is alkalmaz a pilótafülkében (ez amúgy még ritka, inkább csak a cockpit ajtó fölött van, hogy lássák ki akar bemenni, az se mindenkinél). Én egy esetről tudok, amikor egyik stewardess kicsit teaselt pilótáknak. Úgy tudom repült mindenki utána. Szó szerint. Anno nagy botrány volt ez a légiiparban.
Ettől függetlenül nyilván nem tudok a világ minden pilótája nevében nyilatkozni neked. Nyilván sok stewardess nagyon szép a pilótákon meg egyenruha van szóval bármi lehet, de menet közben nem jellemző. Inkább a relief pilotról tudom elképzelni long-haul járatokon, hogy a crew rest area-ban huncutkodik kicsit :).
Ez itt, amire hivatkoztam korábban, ez repülés közben volt utasokkal megtömött járaton:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!