Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek visszataszító ha egy lánynak nem éppen a normális szexuális dolgok jönnek be?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy rövid párkapcsolatom, 2hónap után elmondtam a barátomnak, hogy ki szeretném próbálni egyszerre több sráccal és hogy ez mozgatja a fantáziám. A srác erre szakított velen… 19L2022. ápr. 11. 22:57
11/21 anonim válasza:
Nagyon örülnék ha megosztaná velem ezt a vágyát egy csaj akivel járok, aztán szépen lassan le is építeném vele a kapcsolatot, hogy ne engem csaljon meg, hanem valaki mást :D bocs kérdező, ez a mai világban menő, keress egy cuckold pasit, na ő igényelni is fogja, hogy csald és nem csak egyszer, hanem rendszeresen, de a normális embereknél ez nem működik.
12/21 anonim válasza:
ez számomra annyira hihetetlen! Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy fiatal csaj 2 hónap után ilyenekkel jön elő. Egy ismerősöm van, aki nyitottabb volt a szexben, mint mindenki más, de még ő sem lett volna ilyen bátor, pedig ő általában bevállalósabb pasikkal jött össze
13/21 anonim válasza:
Vennék részt ilyenben, viszont párkapcsolatba nem fér bele nekem sem.
14/21 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, akkor a párod is kipróbálhatja több csajjal gondolom
15/21 anonim válasza:
#14:
Hova gondolsz? Egy “monogám extrákkal” kapcsolatban? Pffff.🙄
16/21 anonim válasza:
Jaaa tényleg csak a nőknek lehetnek ilyen vágyaik 😀 akkor nem szóltam 😜
18/21 anonim válasza:
Értettem és én is használtam 😉
19/21 anonim válasza:
#1:
Ez ugyanaz, minthogy minden kérdező “mások által csinosnak/jóképűnek tartott/nem tartja magát csúnyának/kifejezetten csinos/átlag feletti”.
Tényleg minden kérdésbe beleírják. xddd
20/21 anonim válasza:
Kérdező. Mennyi privát üzenet kaptál eddig? Akarok tippmixelni. Én azt mondom hogy 8-10 között kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!