Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Volt már olyan hogy szó szerint beleszerettetek egy lány puncijába?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 11. 19:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Eddig még csak olyan, hogy teleszerettem.
2022. ápr. 11. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Általában előbb látom a lány arcát, mint a punciját. Nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy csak a puncijával találkozzak valakinek és az arcát, személyiségét teljesen ignorálni tudjam.
2022. ápr. 11. 19:43
 3/12 A kérdező kommentje:
Nyilván úgy értem, amikor már mégismerted "közelebbről".
2022. ápr. 11. 19:50
 4/12 anonim ***** válasza:
67%
Én minden nap szinte arról ábrándozom,hogy legyen egy jó Pinám! De hiába, nem kelettem eddig senkinek... Minden nap úgy fekszem le, hogy ne gondolnék erre...Gyötredelmes, érzés, de elfogadom, mert van ennél rosszabb is... Lelki segély keel privi..
2022. ápr. 11. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
Volt. Sajnos csak szexpartnerként, mert volt pasija a csajnak, de egy ideig dugtam rendszeresen. Viszonylag csinos csaj, de hatalmas nagy, formás seggel, brutál jól nézett ki. És emellé salátás punci nagy kisajkakkal, pont, ahogy nekem tetszik. Egy kis smárolástól és simitől már totál nedves volt, ami nagyon felizgatott engem is, és az önbizalmamnak is jót tett. Istenien finom íze is volt. A vicc az, hogy nagyon tág volt, amit általában nem szeretnek a férfiak, de nekem pont tökéletes volt, mert legalább tovább bírtam benne, és pont annyira ingerelt a csaj, amennyire kell. És a lényeg, hogy pár perc alatt eltudott menni tőlem hüvelyi orgazmussal, na ez csúcs volt számomra.
2022. ápr. 11. 20:18
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Egy testrészt nem lehet szeretni.
2022. ápr. 11. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem mondanám hogy beleszerettem, de nekem fontosabb milyen a punci, mint mondjuk a mell.

Az egyik exemnek fenséges íze volt.

Egy másiknak meg gyönyörű volt külsőre, nem lógott ki neki semmi, nem bírtam betelni a látványával.

2022. ápr. 11. 20:39
 8/12 anonim ***** válasza:
Az egész testébe.
2022. ápr. 11. 23:08
 9/12 anonim ***** válasza:
Volt bizony többször is.
2022. ápr. 12. 00:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Volt
2022. ápr. 12. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!