Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! Most őszintén: Ti belemen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Most őszintén: Ti belemennétek ilyen feltételekkel egy szexuális alapú támogatós kapcsolatba?

Figyelt kérdés

EZ A KÉRDÉS NEM EGY HIRDETÉS!

Ha lenne egy átlagos (nem kifejezetten jóképű, de nem is csúnya), kifejezetten igényes és ápolt, gazdag, értelmiségi pasi, aki felajánlana nektek egy szexuális alapú támogatói kapcsolatot, abba elképzelhető hogy belemennétek?

Havi 1 millió forintot fizetne és heti 2 teljes éjszakát kéne együttöltenetek… Nem kéne eljátszani, hogy szerelmesek vagytok. Ez a szexről szólna, de nem kérne semmi olyat, ami kifejezetten perverznek mondható… Vaginális aktus lenne, természetesen óvszerrel, meg kölcsönös orál, óvszer nélkül.

Viszont a monogámia feltétel lenne, egymás egészségének biztos megőrzése érdekében.

Az alkuba beletartozna az is, nem lenne eltitkolt részlet a férfi részéről, hogy hacsak nem nagyon jól alakulnak a dolgok, akkor 1 évre tervezne veletek, utána keresne mást.

Tehát így egy évig kereshetnétek havi 1 millió forintot, szexuális szolgáltatásért cserébe (nevezzük nevén)… Természetesen az utazást a megbeszélt helyre, az együttlétetek során fogyasztott ételeket, meg minden ilyesmit a pasi állna.

Meg még számolhatnátok akár 1-2 kicsit drágább ajándékkal is, a kapcsolat alatt, ha vágytok ilyesmire (nem autóra, vagy hasonlóra kell gondolni, ennél jóval kisebb tételre).

Ismétlem: EZ A KÉDÉS NEM EGY HIRDETÉS!

Engem az érdekelne, hogy ebbe így mennyien mennétek bele, a saját bevallásuk szerint (ezért írtam ki a kérdést, nem másért)… Ennyi pénzért és ilyen feltételekkel ez mennyire számít jó ajánlatnak, ebben a műfajban?

Ez az amit tudni szeretnék!

Mivel ez egy anonim oldal, teljesen nyugodtan lehettek őszinték, remélem nem túl nagy kihívás hogy magatok előtt is őszinték legyetek…

A szavazás a lényeg, de amennyiben bármilyen hozzáfűznivalótok van a témához, amit kultúrált formában meg is tudtok fogalmazni, szívesen várom a válaszaitokat is.

Előre is köszönöm!

2022. ápr. 11. 18:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
90%
Amennyiben minden szabály tisztán le van fektetve és mindenki tartja magát a szavához, igen. Sosem hittem a nagy szerelmekben, mindenki azt csinál a saját testével, amit akar - amúgy gyanúsan jó ajánlat lenne :D
2022. ápr. 11. 19:55
 22/34 anonim ***** válasza:
80%
Az 1 millió irreális, de persze, ha csak egy emberrel kéne együtt lenni az csak még jobb és biztonságosabb
2022. ápr. 11. 19:56
 23/34 anonim ***** válasza:
23%
#21 Neki nem gond, mert nincs méltósága. Szívesen leírnám mennyit ér a kérdező, de valszeg kitiltanának.
2022. ápr. 11. 19:57
 24/34 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ebben rengetegen benne lennének.

Egy ilyen árpont mellett könnyedén találsz majd olyan lányt, aki nem csak gyönyörű, de kedves is.

2022. ápr. 11. 20:04
 25/34 anonim ***** válasza:
16%

Évente 24 éjszaka kefélés?

Hát miért ne? (bár ez a kölcsönös monogámia nekem gyanús)

2022. ápr. 11. 20:10
 26/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem havi kettő, hanem heti kettő.

2022. ápr. 11. 20:13
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
6 + 8 vagyok. Mint mondtam van némi tapasztalatom puncs.hu-n, csak nem ebben az árkategóriában. Itteni lányoknak mondanám, hogy ott találtok ilyen jellegű kapcsolatot. Ottani nőktől tudom, hogy sok a hazug meg az autókereskedő (-> szervezett bűnözés), de azokat csak simán szűrjétek ki és jó lesz.
2022. ápr. 11. 20:22
 28/34 anonim ***** válasza:
89%
Az én gazdag ismerősöm azt csinálja, hogy a cégének keres instaceleb csajokat és azokat tartja szexre. Neki persze tényleg sok pénze van.
2022. ápr. 11. 20:42
 29/34 anonim ***** válasza:
31%

A szex úgy élvezetes, hogy a másik fél is elélvez. Ezért csak fél megoldás a prosti, mert bármennyire eljátssza az orgazmust, az érezhetően nem igazi. Egy mindkét fél számára kielégítő csupán szexkapcsolat emiatt jobb, de macerás ilyet találni, legtöbbször egy állandó kapcsolat mellett szokott ilyen történni titokban. Bármennyire is csak szexkapcsolat, azért az érzelmek csak be-bekúsznak. Ehhez képest tisztább viszony a kérdező ajánlata. Kérdés, hogy csupán az 1milláért képes-e egy nő élvezni is a szexet? Ha kölcsönös a szimpátia, és jó a szex, akkor minek a pénz? Ha pénzért megy a dolog, akkor lesz belőle valódi élvezet?

Vagy naiv vagyok férfiként? Egy nőnek a havi 1milla már felér egy fél orgazmussal? :)

2022. ápr. 11. 21:25
 30/34 anonim ***** válasza:
62%

#26 - Heti kettő az már 104 dugás. Beleszámolta az inflációt.:))))

Hát, ehhez már nem csak pénz, hanem pénisz is kell hogy megérje!:)

2022. ápr. 11. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!