Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb párok hol keresnek cuckold partnert?
Figyelt kérdés
Eléggé érdeklődöm a cuckold iránt. Hallottam hogy vannak olyan idősebb (40-50+) párok akik fiatalabb srácokat keresnek a hölgy örömére különféle okok miatt. Hol keresnek Ők vagy hogy működik ez?2022. ápr. 11. 10:20
2/7 anonim válasza:
Goldengaten van egy rakás ilyen.
4/7 anonim válasza:
rengeteg facebookos csoport van erre a célra csak privátak és meghívással lehet bekerülni.
5/7 anonim válasza:
én ha keresnék:
- goldengate
- van még egy honlap, valami szextárskereső és tudom, hogy fizetni kell tagságért, viszont sokan ajánlották, hogy ott tényleg emberek vannak, akik swinger bulikat és hasonlókat szreveznek, de nem akar eszembe jutni....
- tinder, női profil, közös képek vagy leírás
6/7 anonim válasza:
Mi az Eropolis.hu-ról ismerkedtünk fiúkkal.
7/7 anonim válasza:
Mi kerestünk a goldengate-n és az eropolis-on is de nem sok sikerrel. Nagyobb méretű pasit akartunk, de csak átlagost sikerült összesen 2x. Az első utána a páromat bombázta folyamatosan, hogy kettesben akar vele szexelni csak. A második pasinak meg nem nagyon sikerült felállítania. Aztán több volt olyan akivel lebeszéltük és nem jött el. Szóval nem egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!