Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálnátok ha a csaj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok ha a csaj szex közben azt mondaná hogy hagyjátok abba, most azonnal?

Figyelt kérdés
Úgy nézett ki mint aki szellemet látott kb, nagyon határozottan kérte hogy hagyjam abba, és miután leálltam elfordult betakarta magát, és összekuporodott, próbáltam megkérdezni mi a baj, de elhúzódott az érintéstől és csak annyit mondott hogy adjam oda a ruháit.
2022. ápr. 10. 19:45
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
nekem egyszer egy srác szex közben mondta, hogy rágyújt, mondtam, hogy itt bent nem lehet cigizni, mondta, hogy kimegy akkor ajtó elé. felöltözött elszívott egy cigit, visszajött és utána mondta, hogy hazamegy, mert nem tetszik neki a szobám, meg ilyen hülye szövegek... aztán ráadásul csak alkalmi volt és nem is jött be , csak vkire már nagyon vágytam. gusztustalan kövérszerű volt, szőrős pénisszel. jobb is , h lelépett, mert nem bírtam volna vele tovább szexelni.
2022. ápr. 10. 19:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy véletlenül hirtelen fájdalmat okoztál? De az is lehet hogy mentálisan van vele valami gáz, lehet van valami traumája is akár, csak azért mert én is ilyen vagyok, volt egy időszak mikor velem is előfordult párszor hasonló, hogy hirtelen nem ment tovább. Milyen a kapcsolatod vele? Érdemes lenne megbeszélni.
2022. ápr. 10. 19:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nő vagyok, el se tudom képzelni, hogy ezt mi válthatta ki. Volt, hogy hirtelen szóltam, de annak banális okai voltak, pl begörcsölt a lábam. Ilyen intenzív reakciónak biztos oka van, és ha olyan a kapcsolat jellege, ezt mindenképp meg kell beszélni.
2022. ápr. 10. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Abbahagynám és megkérdezném, hogy mi a baj, utána hagynám, hogy azt tegye, ami neki kényelmes. Miután lenyugodott, mindenképp megpróbálnék vele beszélni, hogy mi történt.
2022. ápr. 10. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Rájött, hogy nem tetszik neki ami történik. Vagy eszébe jutott vajon mit szólna a halott hozzátartozója ha ezt látná/tudná.

Sok minden lehet. Ha akkor nem is mondta el, utólag én elvárnám hogy mesélje el. Legalább azt tudjam velem volt-e baja vagy azzal amit csináltam esetleg tőlem tök független -e a reakció.

Így jár, aki éretlen emberekkel fekszik le...

2022. ápr. 10. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
9%
Nem lehet, hogy testvérek vagytok csak nem tudtatok róla és ő szex közben rájött?
2022. ápr. 10. 20:34
 7/10 anonim ***** válasza:
17%
Valószínű ilyesmit csinálnék én is, de nem lennék jó véleménnyel róla. Az ilyen viselkedést én nagyon lenézem egy lányban, hogy összekuporodik, hátat fordít és nem szól semmit. Még látványosan magához ölelhette volna a plüssmaciját, amiről korábban elmondta, hogy csak akkor szokta, amikor beteg, ez a válasz hogy "adjad oda a ruháit", miután megkérdezted hogy mi a baj, még egy elég kezdetleges technika. Kissé kezdő, de még biztos fog fejlődni.
2022. ápr. 10. 20:49
 8/10 anonim ***** válasza:
22%

Akkor jutott eszébe, hogy férjnél van.

Nagy ügy, más is felejt el dolgokat.

2022. ápr. 10. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Amikor ilyen passzív-agresszívan viselkedik, akkor nem véletlen, hogy nem mondja, mi a baj. Az ilyesminek direkt ez a célja, bűntudatkeltés, azért nem válaszol, és azért mondja azt, hogy add oda ruháit, hogy ezzel is éreztesse, "annyira nagy a baj, hogy lásd, még szóba állni se tudok veled most, inkább gyötrődj még jobban, amennyire csak lehet". A beszélgetéssel tudja, hogy oldani lehetne a problémát és legitimálná, hogy nem vagy "szemét", de pont ezért teszi ezt ilyenkor, mert az a célja, hogy azt érezd. Ez az, amit úgy hívnak, hogy érzelmi manipuláció, amiben a lányok sokkal, de sokkal fejlettebbek, mint a pasik, és ezt rendszeresen ki is használják velük szemben, ők pedig tátott szájjal szaladnak a falloszerdőbe, és legyőzött szolgát csinálnak magukból.
2022. ápr. 10. 23:31
 10/10 anonim ***** válasza:

És ennek a manipulációnak a propagandisztikus hatását és dominanciáját jól igazolja a 7-es válaszra leadott szavazatok aránya is.

2022. ápr. 10. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!