Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sok nő szereti ha alárendeltek lesznek az ágyban, erőszakoskodnak velük, de akkor miert ijednek meg ha valaki tényleg erőszakoskodik?
Én is le szoktam szorítani a széttárt kezét-karját a lánynak, miközben agyonkínozva (nem engedem elélvezni) elnyalom. Brutál jó játék :-).
De az erőszakos torokdugás is megy néha. Nem durván-tempósan, hanem csk lassan, de kitartóan és lent tartom :-)
Hát mit ne mondjak, szokták élvezni nem kicsit :-).
Szóval jó játékok ezek, de semmi köze ahhoz amit a kérdező művelne.
Mert más a fantázia és a valóság.
Almási Kitti Ki vagy te? könyvében azt olvastam, hogy nők beszámolói alapján amikor "erőszakot" kívánnak, erről fantáziálnak, az inkább annak szól, hogy a saját vonzerejüket akarják érezni, az a jó érzés, hogy a célpasi annyira be van gerjedve tőlük, annyira akarja őket, hogy szinte megerőszakolja őket, letépi a ruhát, nem bír magával. Ez erről szól és nem a valós megerőszakolás iránti vágyról.
Ezt már csak én teszem hozzá, ha mégis megerőszakolásra vágynak, ez odáig megy, hogy esetleg szerepjáték formájában valóban eljátsszák a nem erőszakos szerelmükkel, az meg lehet az, hogy az embereket, nem csak a nőket izgathatja szexuálisan a kiszolgáltatottság. Szerintem egy játék erejéig esetleg, patológia esetén valóságosan is.
45N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!