Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jennifer Aniston vagy Cameron...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jennifer Aniston vagy Cameron Diaz?

Figyelt kérdés
Adott két gyönyörű szőke színésznő, de vajon ki melyiket választja? Nem feltétlenül arra kell gondolni, hogy melyiket döngetnéd meg jobban, hanem az arcuk, megjelenésük egész "lényük" alapján válaszoljatok! Én nem tudom eldönteni, hogy melyikük ragad meg jobban, ezért is tettem fel a kérdést, érdekel mások hogy látják.

2022. ápr. 9. 19:59
A kérdező szavazást indított:
Cameron Diaz
Jennifer Aniston
36 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen Jennifer Aniston.
2022. ápr. 9. 20:00
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Jennifer Aniston, ez nem kérdés! Nem 20 éves, de még mindig jól tartja magát.
2022. ápr. 9. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
cameron diaz pattanásos és ragyás ezért jennifer anniston
2022. ápr. 9. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Aniston szerintem kifejezetten csúnya. Hatalmas, szögletes álla van, és pici szemei. Csak ugye ismert, így sokak számára izgalmasabb.
2022. ápr. 9. 20:51
 5/8 anonim ***** válasza:
90%

Egyértelműen Cameron Diaz.

Fiatalabb is meg szexibb szerintem.

2022. ápr. 9. 20:53
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Mindkettőjüket nagyon szeretem, nagyon jó színésznők és nagyon vicces filmekben is játszanak (nem a Jóbarátokról beszélek). Szerintem Cameron Diaz sokkal dögösebb, szexibb. Jennifer Aniston olyan jókislányos benyomást kelt. Soha nem értettem, hogy pontosan mit látnak benne a férfiak.
2022. ápr. 9. 20:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Cameron Diaz
aug. 20. 02:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Diaz, de mellek terén erős hiányérzetem van vele kapcsolatbsn.
aug. 20. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!