Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire lehet működő megoldás, ha a terhesség elkerülése végett csak análisan szexelnénk a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Még nem igazán szeretnénk gyereket, emiatt felhoztam neki a témát, de kicsit idegenkedett tőle, de még gondolkodik. Szerintetek mennyire biztosabb így. Részemről oké lenne2022. ápr. 9. 02:05
1/13 anonim válasza:
Vedekezesrol nem hallottal meg,gondolom
2/13 anonim válasza:
Elég önző hozzáállás a részedről. Miért nem húzol gumit?
3/13 anonim válasza:
Ja és buta vagy. Mocskos buta. 2-es voltam.
4/13 anonim válasza:
Az csak anális szex hosszútávon nem tud testi kielégülést okozni. Ez csak neked lehet oké.
5/13 anonim válasza:
Nálam nem működne a dolog
Írtózom tőle
24/l
7/13 anonim válasza:
22 éve csinálom gumi nélkül a barátnőmmel és soha nem volt gond. Időben kiveszem, ennyi.
8/13 anonim válasza:
Tudsz ròla, h az anàlhoz is KELL gumi?
Most akkor meg mi a gondod?
Szerintem ez nem a gyerekről szòl, hanem arròl, hogy önző vagy és csak seggbe akarod, ugye??
Nincs különös bajom az anállal. Ritkàn okè. El tudom magam engedni ès mèg vmennyire èlvezem is, de hogy csak ùgy csinàljam? Na ne màr!! Punciba is akarom!! (Ès azt tapasztaltam, h a legtöbb normàlis pasi azèrt szereti is a puncit!)
Hàny èvesek vagytok?
9/13 anonim válasza:
Gumi nélkül anál? Pfujjj
Meg konkrétan több órás előkészületek után akarsz dugni?
Komolyan a kölcsönös orál annyival egyszerűbb és kényelmesebb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!