Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti férfiak! Hogy álltok a potenciával? Akinek már nem az igazi, mikor kezdett gyengülni, és milyen tempóban hanyatlik?
A 2 es nagyon jól gondolja.
Én személyesen is megtapasztaltam, hogy milyen nagy jelentősége lehet az életmód váltásnak.
Nagyon fontos a mozgás, a sport. Arra kell törekedni, hogy minél kissebb legyen a túlsúly.
A zsíros ételek fogyasztását, és a túlzott cukor bevitelt kerülni kell.
A folyadék fogyasztás valóban fontos. Lehetőleg sima víz, de nem ami a csapból folyik.
Én túlsúlyos voltam, nagy pocakkal, mozgás nélkül. Minden bajom volt, a szex sem ment.
2 éve teljesen megváltoztattam mindent, és azóta működik a szex is.
Idősebb korban ajánlatos még szedni szerves cink kapszulát, maca gyökér kapszulát, és bármit ami a vérkeringést serkenti.
Vannak akik már 30 fölött is potencia problémákkal kűzdenek.
Ennek fő oka az egészségtelen élet.
6.
Ajánlom a szilikon péniszgyűrűt. 2 ezer ft alatti tétel.
Mindenkinek jó, fiataloknak is.
Amikor a legnagyobb a merevség, rákell húzni a tövére, az jól elszorítja, és megtartja a vérbőséget a péniszben.
Csak úgy szorít, hogy kellemesen, tehát jó érzés, fokozza a vehemenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!