Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 50 feletti férfiak! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 feletti férfiak! Hogy álltok a potenciával? Akinek már nem az igazi, mikor kezdett gyengülni, és milyen tempóban hanyatlik?

Figyelt kérdés
A merevedés gyengült? Vagy az állóképesség?

2022. ápr. 7. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
nagy a hasad?
2022. ápr. 7. 15:42
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem dicsekvésből, de nálam minden rendben van így 50 felett is. Na jó, két-három menet már nem megy egyből egymás után, de egy-két óra pihenővel akár az is. A partnertől is függ. Sportolok, aránylag egészségesen étkezem, nem iszok, nem dohányzom, nincs túlsúlyom. Gondolom ezek is közrejátszanak.
2022. ápr. 7. 15:48
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
2-es nekem az orvos mindig azt mondja, h igyak sokat. Fura.
2022. ápr. 7. 15:52
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
#3-as 😃
2022. ápr. 7. 15:56
 5/12 anonim ***** válasza:
98%

A 2 es nagyon jól gondolja.

Én személyesen is megtapasztaltam, hogy milyen nagy jelentősége lehet az életmód váltásnak.

Nagyon fontos a mozgás, a sport. Arra kell törekedni, hogy minél kissebb legyen a túlsúly.

A zsíros ételek fogyasztását, és a túlzott cukor bevitelt kerülni kell.

A folyadék fogyasztás valóban fontos. Lehetőleg sima víz, de nem ami a csapból folyik.

Én túlsúlyos voltam, nagy pocakkal, mozgás nélkül. Minden bajom volt, a szex sem ment.

2 éve teljesen megváltoztattam mindent, és azóta működik a szex is.

Idősebb korban ajánlatos még szedni szerves cink kapszulát, maca gyökér kapszulát, és bármit ami a vérkeringést serkenti.

Vannak akik már 30 fölött is potencia problémákkal kűzdenek.

Ennek fő oka az egészségtelen élet.

2022. ápr. 8. 16:00
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk van 50 felett potencia probléma. Van h sikerül lelket verni belé de pár húzás után hanyatlásnak indul. Ezen h lehet segíteni ?
2022. ápr. 12. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
48%

6.

Ajánlom a szilikon péniszgyűrűt. 2 ezer ft alatti tétel.

Mindenkinek jó, fiataloknak is.

Amikor a legnagyobb a merevség, rákell húzni a tövére, az jól elszorítja, és megtartja a vérbőséget a péniszben.

Csak úgy szorít, hogy kellemesen, tehát jó érzés, fokozza a vehemenciát.

2022. ápr. 12. 10:50
 8/12 anonim ***** válasza:
7# köszönöm
2022. ápr. 12. 10:52
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
A péniszgyűrű hosszútávon azért nem használ a pénisz vérkeringésének, szóval azért csak mértékkel használd.
2022. ápr. 12. 22:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Rendben
2022. ápr. 13. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!