Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckoldosok! A barátnőtöket/feleségeteket milyen gyakran dugja meg a srác? Milyen időközönként? Többször szokta, mint ti? Ilyenkor mennyi időre találkoznak és hol?
#14:
Ha a párod/barátnőd tényleg szeret és együtt akarok izgalmakat átélni, akkor szerintem egy harmadik tag bevonásával át lehet élni ilyen izgalmakat. Talán pont azért lehet elvezni, mert amúgy nagyon ellent mond mindennek ami normális.
Nem vagyunk egyformák! A kérdés úgy kezdődik;Cuckoldosok!
Részemről a homo és bi-pasis kérdéseket el sem olvasom. Nálunk már volt minden hetero alapú cuckold.A jelenlétemben is és mások lakásán is, ahová én nem megyek el, de részletesen elmeséli a nejem, ha kérdezem. Bár a történet végéig nem szokott egyből eljutni, csak egy kis ágytorna után. A gyakoriság változó, van hogy hónapokig semmi, de heti több is volt már.
Sajnos én már nem tudom megdugni,ezért van egy közös barátunk aki alányom rendesen.
Szeretem nézni nagyon izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!