Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női spriccelés orgazmuskor gyakori? Vagy csak megjátsszák? Önkéntelenül jövő folyadék távozik vagy igazából vizeletürítés történik, ha annyira sok és látványos?
#19, Nem vagyok orvos, de van fogalmam a sima és a haréntcsíkolt izomszövetről, és az utóbbit nem is említettem, tehát nem kevertem. Te adtál olyan szavakat a számba, amiket nem mondtam. Nem mondtam, hogy a hólyagból az urethra kezdeti szakaszába átnyúló simaizmok ne léteznének a nőkben. A kontinenciát a belső záróizom (simaizomszövet) tenziója biztosítja, emellett a szerepe férfiakban kettős, megakadályozza a retrográd spermaürítést.
Az ellen nem tiltakoztál, pedig valóban szakszerűtlenül írtam összehúzódást, holott egy idegi működés gátolja a mégoly telt hólyag ürítését a szexuális izgalom, az ejakuláció alatt. (A belső szfinkter amúgy is össze van húzódva.) Én ezt az idegi funkciót kérdőjeleztem meg. A külsőben van harátcsíkolt izomzat, de arról nem volt szó.
#21: igen, látom hogy nem vagy orvos. Ezért is nem értem, miért írsz olyasmiket, amihez nem értesz.
Nem, nem az idegi működés gátolja a húgyhólyag ürítést. És bizony szexuális izgalom mellett is lehet pisilni. Férfiaknak és nőknek is. Sosem írtam olyat, hogy nem lehet. Azt írtam, hogy orgazmus közben nem lehet és bizony pont az izom összehúzódások miatt, de ezt leírtam korábban.
És nem ugyanaz a mechanizmus a női és a férfi ejakuláció esetén, mivel teljesen más az anatómiai felállás is.
Értékelem, hogy igyekszel tájékozott lenni, de sok mindenben tévedsz, ezzel nem csak magad, de másokat is félrevezetsz...
Visszaolvastam, de nekem hihetetlen, hogy van olyan izomműködés, amit nem idegek irányítanak. ("nem az idegi működés gátolja a húgyhólyag ürítést", írod.) Melyik izomra gondolsz itt? "pont az izom összehúzódások miatt"
"nem ugyanaz a mechanizmus a női és a férfi ejakuláció esetén"... Az egész polémia ezzel kezdődött, azt írtam, hogy a nőknél nem tudok arról, hogy meglenne a belső szfinkter orgazmus alatti zárása, ami a férfiakban megvan, és a funkciója is tiszta. Ebből is láthatod, hogy tudok a két nem közötti különbségekről. :) Szerintem a squirt vélelme éppen azért alakult ki, mert a nőknél oly gyakori inkontinencia az orgazmus alatt előfordulhat.
"Értékelem, hogy igyekszel", ez igazán kedves tőled!
#25: a "squirt vélelme"? Na itt fejeztem be a beszélgetést.
tényleg nem értesz hozzá. Itt nincs semmilyen vélelem, ez tudományosan bizonyított tény. És nem, NINCS orgazmus alatti inkontinencia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!