Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/13 anonim válasza:
Viszonylag gyakori és az összes közül a legszebb!
3/13 anonim válasza:
A méret gyakori, a természetes kevésbé.
4/13 anonim válasza:
Kevés tökéletes mell van, de kicsi és nagyobb is lehet kívánatos :) Lányok ti elégedettek vagytok?
5/13 anonim válasza:
a közepes mell statisztikailag a leggyakoribb méret, igen
6/13 anonim válasza:
(testalkathoz képest értve persze)
7/13 A kérdező kommentje:
De az hogy közepes is, természetes is és kerek is
2022. ápr. 7. 11:31
8/13 anonim válasza:
Nagyon gyakori. Mit vársz, konkrét számokat? Vagy vak vagy és nem látod hogy mennyi ilyen van?
Amúgy nagyon kevés embernek van műmelle, nagyon sokba kerül az átlag fizetésekhez, és ahhoz képest, hogy mennyire jelentéktelen dolog. Ráadásul nem is divat, legfeljebb az újgazdag prosztó rétegnél.
9/13 anonim válasza:
Hát azért nem túl gyakori hogy szép legyen. Gyakoribb szerintem hogy ha a méret közepes akkor inkább lóg.
Ha meg kerekded formájú nem ilyen tejes zacskó és közepes a mérete akkor általában hizasra hajlamos csajhoz tartozik és 25 fölött jó eséllyel már dagadt lesz a csaj.
10/13 anonim válasza:
Azt nem tudom, szerintem nem az. Viszont nekem az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!