Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek természetes a kakiszex?
Egyébként én rákattantam úgy 8 éve, amikor a bnőm 69-ezés közben bonbonmeggy csokikat tolt rám a popsijából, nem keveset, aztán jött a többi is.
Meglepődtem rendesen, de brutál élveztem.
21#
És most azt javaslod hogy kezdjünk el sz@rral javítani az immunitásunkon?
Immunrendszer ?
Mostmár mindegy. Amit tudok, hogy a nagy higiéniamánia miatt van ennyi beteg ember. Miért ? Mert kiegyekmek kortól tolatják velük a ok "külső" vitaminokat (gyógyszeripar boldog és gazdagodik), vagyis a fejlődő szervezet szarik a belső megerősödésre, mer mindíg kapja a "külső" segítséget. így nem lesz elég erős. Majd kamaszkorban jön egy szélvihar és máris 2 hétig influenzás. Magyarul nem kap a szervezet elég "bacitámadást", amit le kellene küzdenie magának.
26 vagyok
Bocs, de nem azt mondtam, hogy enni kell. De aki élvezi és játszik így is valakivel, semmi baja nem lesz, ha pl a szájába kerül, véletlenül, vagy szándékosan. Csak ennyit akartam mondani.
És igen, én élvezem.
Volt egy szexpartnerem, aki már félig piás volt, amire átmentem hozzá, majd még ivott Martinit, sokat.
És szépen elindult belőle mindenhol, minden. Aztán túrórudit toltunk a popsijába, kettőt. Az is kijött belőle lassan, utána már a kakilása. Hát igen, abból is jutott a számba. Mocskosul élveztük mindketten és soha semmi bajom nem lett.
Nekünk természetes volt így az egész élvezkedés, sokáig, 1,5 évig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!