Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek természetes a kakiszex?
Figyelt kérdés
Szerintetek normális és természetes a kakiszex? És ti szoktátok csinálni?2022. ápr. 6. 20:19
21/25 anonim válasza:
Két generáció és 25 éves Domestosreklám után mindenki csak fóliázott ujjal ér a másikhoz gumiban :-) :-), alias higiéniamánia, immunrendszer = 0, de a gyógyszeripar szárnyal és egy 50km es szél után a fél gimi osztály ágynak dől két hétre.
22/25 anonim válasza:
Egyébként én rákattantam úgy 8 éve, amikor a bnőm 69-ezés közben bonbonmeggy csokikat tolt rám a popsijából, nem keveset, aztán jött a többi is.
Meglepődtem rendesen, de brutál élveztem.
23/25 anonim válasza:
21#
És most azt javaslod hogy kezdjünk el sz@rral javítani az immunitásunkon?
24/25 anonim válasza:
szerintem ennek sza@r maniaja van. nekem nagyon vacak az immunrendszerem lehet hogy azert mert nem fogyasztom rendszeresen a javasolt termeket? majd megkerdem a ferjemtol ugyan mit szolna hozza? hat nem fogadna kitoro orommel az otletet szerintem. en amikor errol hallok valahogy mindig az jut eszembe hogy meg is erdemli a vilag hogy elpusztuljon es talan tobb ezer ev mulva egy epeszu ember (esetleg foldontuli leny?) helyettesitse a mostaniakat.
25/25 anonim válasza:
Ha lenne ilyen hölgy, írjon rám: )43f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!