Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok van olyan hogy buliba csak leszoptántok valakit egy mosdoba vagy kint egy bokorba es semmit tobb?

Nem vagyunk egyformák!!
Szeretek szopni, de csak a pàrom ès azèrt szeretem csinálni, h örömet okozzak neki
Ha egyèjszakásròl van szò, akkor könnyebben szètrakom a làbam, semmint, h letèrdeljek vki elè
A legjobb barátnőm ezzel szemben simán leszop egy kvázi vadidegent, viszont a bugyija még minden buliban fent maradt.
Kinek a pap, kinek a papnè. Közhely, de igaz!

Nekem ismerős járt úgy, hogy közös buliban voltunk (másik osztály, bolondballagás). Én kevertem a piákat, ki is dőltem.
Ő jobban bírta, másnap mesélte hogy ült az asztalnál, csajszi vele szemben. Igencsak piás volt a lányka, beszélgetni próbált de nem igazán ment neki, csak annyit ismételgetett, hogy: "én téged ismerlek a buszról". Srác látta h nem halad a beszélgetés, pisilnie is kellett, kiment az épület mellé. Elintézte a dolgát, rakta volna el, a csajszi megjelent mellette, megfogta, elétérdelt és... (igaz nem emlékszem sikeres lett-e a művelet orgazmus tekintetében, kb. 15 éve volt... 😁 ) Másnap nagyon szégyellte magát a csaj, kérdés mire emlékezett vagy mit mondtak el neki. Mitől lett ennyire merész (oké a pia és oké, az ismerlek a buszról azt akarta jelenteni, hogy bejön neki) - de a ráadás, hogy mint kiderült volt barátja... Vele is ilyen piásan, vagy csak haverom váltotta ki belőle...?
Furcsa szituációk ezek, de igenis léteznek... 🙄
35F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!