Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok van olyan hogy buliba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok van olyan hogy buliba csak leszoptántok valakit egy mosdoba vagy kint egy bokorba es semmit tobb?

Figyelt kérdés
Legfokeoo fiatal lanyoktol varom a valaszt es negativok ne irjanak semmit
2022. ápr. 6. 20:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Nem tudom, miért fogják fel sokan a szexet cserekereskedelemnek, amin az adok-kapok grammra ki van mérve.
2022. ápr. 6. 20:32
 12/23 anonim ***** válasza:
76%
Én tényleg annak fogom fel. Ha idegen az illető, akkor miért lenne nekem fontos(abb) az ő öröme? Ha pedig szeretetkapcsolat, akkor pont azért, természetes, hogy egyenlőség legyen. Jó, én állítólag tényleg patikamérlegen mérem. De ez mindig a másik mércéje szerint patikamérleg, gondolom. Én csak nem akartam rosszabbul járni, mint a másik, miért akarnék?
2022. ápr. 6. 20:34
 13/23 anonim ***** válasza:
78%
Szíved joga így felfogni, de más meg máshogy csinálja. Meg nem csak a szexet. Nekem tönkretenné az élményt, hogy közben fejben számoljak és méricskéljek, mi mindennel tartozik nekem a másik ezért, vagy én neki.
2022. ápr. 6. 20:39
 14/23 anonim ***** válasza:
86%
Igen, lehet, hogy más önzetlenebb meg könnyedebb, mint én, nem vagyunk egyformák, lehet, hogy ezzel tényleg elszúrom az életem.
2022. ápr. 6. 20:41
 15/23 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem érzed magad frusztráltnak emiatt es találsz megfelelő partnert, akkor nem szúrsz el semmit. A lényeg, hogy mindenkinek jó legyen. :)
2022. ápr. 6. 20:47
 16/23 anonim ***** válasza:
76%
Igen.Én imadok szopni,nem zavart sose,ha nem dugtak meg utána,mert nem mindenkivel akartam lefeküdni.Szeretem,ha a számban van,lenyelni,végig nyalogatni,stb.Annyi,hogy én olyankor kiraktam a mellem,ha simogatták az is jó volt,ha nem akkor nem számított.
2022. ápr. 6. 20:48
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember van, férfiak és nők is, akiket felizgat a másik egyoldalú kiszolgálása.
2022. ápr. 6. 20:54
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem vagyunk egyformák!!

Szeretek szopni, de csak a pàrom ès azèrt szeretem csinálni, h örömet okozzak neki

Ha egyèjszakásròl van szò, akkor könnyebben szètrakom a làbam, semmint, h letèrdeljek vki elè

A legjobb barátnőm ezzel szemben simán leszop egy kvázi vadidegent, viszont a bugyija még minden buliban fent maradt.

Kinek a pap, kinek a papnè. Közhely, de igaz!

2022. ápr. 6. 21:25
 19/23 kalandvagy1986 ***** válasza:
100%

Nekem ismerős járt úgy, hogy közös buliban voltunk (másik osztály, bolondballagás). Én kevertem a piákat, ki is dőltem.

Ő jobban bírta, másnap mesélte hogy ült az asztalnál, csajszi vele szemben. Igencsak piás volt a lányka, beszélgetni próbált de nem igazán ment neki, csak annyit ismételgetett, hogy: "én téged ismerlek a buszról". Srác látta h nem halad a beszélgetés, pisilnie is kellett, kiment az épület mellé. Elintézte a dolgát, rakta volna el, a csajszi megjelent mellette, megfogta, elétérdelt és... (igaz nem emlékszem sikeres lett-e a művelet orgazmus tekintetében, kb. 15 éve volt... 😁 ) Másnap nagyon szégyellte magát a csaj, kérdés mire emlékezett vagy mit mondtak el neki. Mitől lett ennyire merész (oké a pia és oké, az ismerlek a buszról azt akarta jelenteni, hogy bejön neki) - de a ráadás, hogy mint kiderült volt barátja... Vele is ilyen piásan, vagy csak haverom váltotta ki belőle...?

Furcsa szituációk ezek, de igenis léteznek... 🙄

35F

2022. ápr. 6. 22:36
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is csináltam már ilyet.
2022. ápr. 7. 07:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!