Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyellni való, ha 18 éves koromban próbáltam ki először az önkielégítést és nem tetszett?
Figyelt kérdés
Sosem éltem át semmilyen szexuális dolgot, mivel sosem volt barátom. De kíváncsi lettem, hogy a velem egykorú ismerőseim, akiknek 90%-uk kapcsolatban van, mit élveznek a szexualitásban. Semmi extrát nem tettem, csak ami egy fiatal számára a normális határ, de nem élveztem, szinte semmi jót nem éreztem. Szégyellem magam és bevallom kissé undorodom magamtól, hogy ilyet csináltam még mielőtt kapcsolatom lett volna, pedig tudom, hogy ez egy természetes folyamat. Kérhetek tanácsot azoktól, akik a lányukkal, vagy saját magukkal kapcsolatban élték át ezt vagy hasonlót?2022. ápr. 6. 19:53
1/8 anonim válasza:
Mit kell ezen szégyellni? A legtöbb ember serdülő korban már elkezdi.
3/8 anonim válasza:
Élveztél? Sokáig én sem szerettem önkielégíteni,mert nem tudtam elélvezni,de amint sikerült hetente 3x-4x csinálom.
4/8 anonim válasza:
Semmi szégyellni valód nincs ebben, undorodni magadtól pedig végképp semmi okod nincs. Valószínűnek tartom hogy csak azért érzel így mert nem sikerült végig vinni a kísérleteidet, vagy csak nem éreztél még rá az érzékeny pontjaidra, technikára. De ez csak addig fog tartani amíg rá nem érzel. Én is emlékszem hasonló érzésekre, meg arra hogy hamar elmúlt. Csak ki kell figuráznod, mire van szükséged, utána már csak a mérték tartásra kell figyelned😋.
6/8 dregor válasza:
Neked szerintem igen erős pszichés gátad van ilyen téren.
7/8 anonim válasza:
Én 15 évesen próbáltam legelőször (már ez is későinek számít az átlaghoz képest), de pont így voltam vele, semmit nem éreztem, nem is érdekelt, hagytam is. Aztán valahogy 16 évesen rákaptam, már nem emlékszem hogy, onnantól kezdve csinálom. Bűntudatot meg egy percig se érezz, ez teljesen normális, majdnem mindenki csinálja, lányok is.
8/8 anonim válasza:
18 évesen még nem rendszeres létszükséglet az önkielégítés? Egyértelműen frigid vagy és anorgazmiában szenvedsz!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!