Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk akiket izgat a femdom mikor és hogy kezdődött?
Kihat az életedre?
N
Nem emlékszem, mikor, de a cfnm téma, egyoldalú meztelenség kezdett izgatni valamikor.
Nagy hatással nincs az életemre, azt leszámítva, hogy izgatnak az ilyen dolgok.
1, Kiskoromban sokat voltam kórházban, különböző műtétek, kkezeléseken estem át. Itt több nő is volt, idősebb korosztályú, akiknek a vizsgálatokkal, vagy épp a gyógytornával kapcsolatos kérésiet kellett teljesííteni. Innen ered a téma;
2, Rettenetesen nagyon kihat a mai életemre is, továbbra is alá tudok rendelődni a nők, az idősebb korosztályra vonatkozóan.
5 +
Ja, és kihat a párválasztásra.
Kihat.
A főnőkasszony adott plussz munkát amit nála a garázsban kellett raktározni és ha már elmentem hozzá akkor duma, kávézás és "-Nézd mit vettem!"
Én meg ártatlanul rákérdeztem, hogy minek neked bilincs, hiszen nem vagy te rendőr.
Megmutatta.
Utána még sokszor megmutatta.
Belevitt.
Nem a teljesítményem alapján lettem a cégnél kiváló dolgozó sok jutalompénzzel és jutiszabadsággal.
A csajok meg akik tudtak róla, nálam puncsoltak, hogy ezt vagy azt érjem el a főninél. Néha letolt bugyival.
Az biztos hogy gyerekkoromban kezdődött. Két dologra tudok gondolni
Már akkor is nagyon élveztem amikor a rajzfilmekben vagy rendes filmekben (pl. Xena, Elveszett ereklyék fosztogatói stb) egy full extrás nő jól elbánt egy férfival. De azt is érdeklődve néztem amikor a női főhőseket megkötözték.. tök sok ilyen rajzfilm is volt
Ami sztem végleg berögzítette nekem ezt, hogy általános suliban volt egy csaj aki rendszeresen bezárt helyekre. Szertárba, üres osztályterembe délután amíg a többiek az udvaron voltak, takarítószeres szobába, wc-be stb. Még mi se értettük akkor hogy miért élvezzük ezt a játékot annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!