Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok milyen az ideális pénisz méret-és alak?
Figyelt kérdés
Aki szeretné, küldök neki privátban és véleményezheti.2022. ápr. 5. 18:30
2/14 anonim válasza:
Sac/kb. 14-20 között, tudja használni, de annál is fontosabb hogy Férfihez tartozzon, ne egy pötsmutogató fiúcskához.
3/14 anonim válasza:
18-20
Kétszer szültem, de a CSOK-hoz szülnék még egyet.Kicsit már tág vagyok.
30N
4/14 anonim válasza:
Ne legyen kicsi, se nagy. Képet nem tudsz küldeni, valószínűleg le vagy már tiltva.
5/14 anonim válasza:
Nem kérek képet!
Nekem 16-20 cm közt. Ami annál nagyobb, az már kellemetlen.
6/14 anonim válasza:
15 centi felett, rövidre nyírt vagy természetes, nagyobb lógósabb herékkel.
7/14 anonim válasza:
#6 Milyenek a rövidre nyírt herék?
8/14 anonim válasza:
Ápolt, csupasz, vagy max rövid a szőr, 15-18 centi kb, vastag, enyhén felfelé áll, nagyobb makkal. Herék ne a térdénél legyenek. Kép nem kell.
9/14 anonim válasza:
13-18 cm és vastag. Egyenes vagy felfelé ívelő. Rövidre nyírt vagy természetesre hagyott fanszőrzettel.
10/14 anonim válasza:
Egyébként az erekció formája (egyenes/görbe) nagyrészt attól függ, hogy az illető serdülőkora óta hogyan hordja a péniszét az alsónadrágjában, mennyire volt szoros a nadrágja, gyakran aludt-e hason. Aki felhajtva hordta-hordja, annak az erekciója felfelé görbül, és ha háton fekszik, akkor a hasára simul. Aki oldalra hajtotta, annak oldalra görbül, és így tovább. A természetes forma a nagyjából egyenes lenne, ami háton fekvéskor árbocként mered felfelé, s így a nő könnyen beleülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!