Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfitársaim, ti mit szóltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfitársaim, ti mit szóltok hozzá, amikor szórakozóhelyre akar menni a barátnőtök?

Figyelt kérdés
Én abszolút nem vágyom arra, hogy szórakozóhelyre menjek. Elvagyok ott, de szívesebben csinálnék más programot, ahol inkább kettesben vagyunk. Mozi, kirándulás, utazás bármi. Maximum kis kocsmázás. De nem, ő vidéki faluból jön, hamarosan idejön Pestre, és folyamatosan írja hogy menne bulizni nagyon mert évek óta nem volt. Nyilván szívesen elviszem, de nem tudnék rendszeresen erre pénzt kiadni. Gondolom biztos ha szerez, barátnőkkel is eljárna majd. Amúgy nem mondtuk még ki, hogy együtt lennénk, de már elég régóta kavarunk. Amúgy a kapcsolat elején amikor csak beszélgettünk többször mondott olyat, hogy nem tudja elképzelni, hogy monogám lesz egész életében, mert mindig tud újat tapasztalni az ember, a szerelem meg elmúlik tehát ha van is gyerek lehet néha nyitottan csinálni a dolgokat. Marha jófej, oltári jó a szex, ő is annyira élvezi mint még soha, de nem tudom, ha elmegyünk egy ilyen szórakozóhelyre, az első gondolatom az lenne, hogy elmegyek italt újratölteni, mire visszaérek már más csávón fog csimpaszkodni. Lehet én vagyok szimplán insecure de nem tudom. Férfitársaim, ti simán elengeditek a nőiteket ilyen szórakozóhelyekre egyedül vagy barátnőkkel, olyan helyre ahol a jelenlevők 90 százaléka meg akarja dugni őket? Hogy tud az ember nyugodt maradni? Az az érzésem ha feljön és elkezdünk ilyen helyekre járni, kinyílik majd előtte a világ és be is akarja majd fejezni velem. Ami a kisebb baj. A nagyobb, hogyha megcsalna. Vagy egyszerűen nekem kéne ezt megszakítani már, mert nem ugyanúgy látjuk a dolgokat? Velem van a baj?
2022. ápr. 4. 16:03
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tehát legyek nyugodt, ha szórakozóhelyre megy, ha nem olyan akkor nen csal meg, ha meg igen, akkor is megcsalna, hogyha nem engedném?
2022. ápr. 4. 17:12
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Felejtsd el ezt az engedem/nem engedem dolgot, nem vagy az apja! Nem kell az engedélyed ahhoz, hogy bulizni mehessen.

Másfelől pedig igen, aki hajlamos félremenni, annak nyugodtan elhiheted nem kell különösebb ok/helyszín/alkalom. Meg fogja tenni simán egy munkahelyi kollégával, aki bejön neki vagy egy sráccal a kávézóból, de akár egy helyes haverral, lehetne sorolni.

Aki pedig tiszteli és őszintén szereti a párját, az nem fogja egy buliban alkoholos befolyásoltság alatt sem megtenni! Úgy gondolom a hűség döntés kérdése, ahhoz, hogy valaki eljusson a tényleges megcsalásig, sorozatosan olyan döntéseket kellett hoznia, amikről tudta, hogy mi lesz a következménye.

2022. ápr. 4. 17:22
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül? Nélkülem? Mehet de akkor nem is kell visszajönnie!
2022. ápr. 4. 18:01
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Hát ha a párom közölné, hogy az engedélye kell bármihez is, mint pl ahhoz h elmehessek a barátnőimmel bulizni, addig a pillanatig lenne a párom. Normális, egészséges lelkű férfi bízik a társában (nyilván ha olyat választ, aki megbízható és nem egy könnyűvérű csajt, akit pl ő maga is megcsalás útján szedett fel) és képes egy estét nélküle tölteni, nem akarja beszabályozni, sem kisajátítani, főleg nem kontrollálni. Az a pasi, aki kiakad, ha a barátnője nélküle megy bulizni és engedélyt kell kérni tőle, annak a kapcsolatosdi előtt inkább kezeltetnie kéne magát meg a beteges féltékenységét, utána bármit is akarni egy nőtől.
2022. ápr. 4. 18:17
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én simán "elengedem", igen (pontosabban nem úgy mondanám, hogy "elengedem", hanem úgy, hogy nem majrézok miatta - sőt inkább örülök, hogy nem várja, hogy vele tartsak olyan helyre, amihez semmi kedvem).

Majd szépen rájössz, hogy lényegtelen, hányan akarják megdugni. Az számít, ő akarja-e bárki mástól is rajtad kívül, hogy megdugja. Ha nem bízol benne, hogy nem, akkor egyszerűen nincs meg a bizalom: megette a fene a kapcsolatot, akár elmegy bulizni nélküled, akár nem.

2022. ápr. 4. 18:17
 16/16 anonim ***** válasza:
Égbolt legyél neki ne kalitka! Különben is, nem kopik el! 😁
2022. ápr. 4. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!