Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lenne érdemes csinálnom? 21/F
Az a helyzet, hogy az ágyban én nagyobbrészt alárendeltebb vagyok, tudok néha domináns is lenni, viszont úgy érzem, hogy az alárendelt szerep az amiben leginkább jól tudom magam érezni és ki tudok teljesedni.
A lányok többsége viszont domináns pasira vágyik, sokan ha alárendelt valaki az ágyban, nem is tartják azt férfiasnak. Ezt teljesen meg tudom érteni és el tudom fogadni, viszont nem tudom akkor, hogy mit kellene tennem, hogy megfelelő partnerem lehessen, akivel mindketten jól érezzük magunkat. A dominanciát meg kérésre erőltetni nem szeretném, mert szerintem egyik félnek sem lenne jó, mert én bele fáradnék, nem érezném magam otthon benne, a másik fél számára pedig ez érezhető lenne, így ő sem tudná élvezni.
Mit kellene csinálnom? Érdemes valamit fejleszteni magamon esetleg?

Nem kell semmit fejlesztened ennek vonatkozásában magadon, mert saját magad tagadnád meg és szerepet játszanál egész életedben, olyan dolgot csinálva amire nem vágysz (hiteltelen is lenne).
Jól látod a nők többsége a dominánsabb, határozottabb férfiakat kedveli, kevesebb a domináns nő. Mindazonáltal... a világ összes nőjét meg akarod dugni? Ha nem akkor nem "fejlessz" hanem keresd meg azt akivel összepasszolnak a dolgaitok.

Nem kell ezt tulbonyolítani.
Domináns meg nem domináns.
Ez két szélsőségesen ellentétes jellem.
A valóságban semmi se csak feher vagy fekete.
Teszem azt nem feltétlen neked kell felül lenned és nem feltétlen neked kell kezdemenyezned vagy irányítanod mindig és mindennap.Es nem is lenne jó.Az emberek olykor dominánsak,vagy nem, olykor meg kvára lexarják ezt és csak csinálják ahogy jól esik.
Ez majdnem olyan mint a seldon féle testípusmeghatározás.(ha elfogadjuk,hogy egyáltalan lehetséges testalkatokból bármiféle következtetést levonni)Csak ektomor csak mezomorf ,vagy csak endomorf nincsen,hanem ezek keverékei.
Van benne ez is meg amaz is.
Én pldául nem is tudnám megmondani hogy a kapcsolatomban mi lennek.Talan egyik se,vagy mindkettő.
Nagyjaból kiegyenlített harmóniában éljük a mindennapjainkat fölé meg alarendelt cimkék nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!