Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Milyen érzés ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Milyen érzés ha élvezés után egyből verik nektek megint vagy dugtok tovább?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 15:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Furcsa, egy ido utan jo erzes
2022. ápr. 3. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
Kihúzom, elélvezek, utána összeugrik pár centisre, szinte megfogni is alig lehet.
2022. ápr. 3. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene olyan lány, aki kiverné és egyből utána megint!
2022. ápr. 3. 15:14
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Orgazmus után túlérzékeny lesz mindent sokkal intenzívebben érzek, de pár perc és helyre áll a rend és mehet tovább 😀 ha azon töröd a fejed hogyan folytatsd akkor gyengén és lassan simogatsd a makkot
2022. ápr. 3. 15:17
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó, nekem néha jön bónuszba még 1 élvezés kb 1 percen belül.
2022. ápr. 3. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Általában én a partnerem szájában szoktam elélvezni. Miután jól leszopkodta róla a még éppen kicsorduló spermát, mehet tovább a szex. Néha előfordul egy minimális lankadás, de amint vissza teszem a punciba, és lökök rajta párat, rögvest megint nagyon kemény lesz a farkam. Ugyanolyan jó érzés akkor is a szex, mint orgazmus előtt volt, viszont minden orgazmus utáni újabb menetben valamivel még tovább bírom az újabb orgazmusig.

31 F

2022. ápr. 3. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Lelkileg nagyon nehéz.
2022. ápr. 3. 16:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én imádom, hogy tovább dugom amíg újra kő kemény nem lesz, és újra bele élvezhetek.
2022. ápr. 3. 16:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Imádom amikor így “kínoznak”
2022. ápr. 3. 18:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó, és bírom is. Próbáltam ezt sokszor egyedül is és barátnővel is, mert sokszor jó lenne, ha menne még egy menet mert hamar elélveztem. De hiába izgatta pl a barátnőm is folyamatosan, úgy is lelankadok elélvezés után. És verheti akármennyit, szophatja, akkor is puha marad. Persze nekem jólesik így is, sőt, nemegyszer előfordult, hogy elélveztem így félig puhán mégegyszer.
2022. ápr. 3. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!