Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként miért jár folyton az eszem a puncinyaláson?
Szerintem jól érzed.
Nem elég neked a dolog.
Én is mostanában kezdem valóban felfedezni, hogy mire van IGAZÁN szükségem, mi az, ami IGAZÁN felizgat. Ehhez képest persze korábban is volt nemi életem. Csak a mából visszatekintve az valójában lófaxt sem ért. Az semmi nem volt, ahhoz képest, amit most meg tudok élni a mostani partneremmel.
Persze ehhez iszonyatos mennyiségű bátorság, és jó adag eltökéltség volt szükséges, hogy meg is tudjam valósítani ezeket. Hogy rá tudjak (tudjunk) ébredni, hogy mit keresünk a szexben.
Kezdj el aktívan foglalkozni az üggyel, szerintem lesz megoldás.
Röviden a saját tapasztalatom: Mindig azt gondoltam volna, hogy ha a misszionárius szintű szexből bármerre elmozdítana az élet, akkor én szub lennék. Ehhez képest kiderült, hogy nem. Nagyon nem. De ez kemény önismereti meló volt, és egy pillanatra sem volt szabad a bátorság-, sőt vakerőségvonatról leszállnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!