Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helytelen dolog, ha keresztényként arra vágyik egy férfi, hogy orálisan kielégítse a feleségét? A fordítottját már nem is merem kérdezni. Csak hívők válaszai lesznek relevánsak.
Az attól függ kinek a feleségét.
Sajátot szabad, más feleségét nem.
A keresztény egyházak szexuális tanításai leginkább iránymutatás szintjén vannak, nem dogmák. (És akkor már érdemes azt is végiggondolni, hogy egy átlagos keresztény nap mint nap csinál olyan dolgokat, amik kisebb-nagyobb mértékben szembemennek az egyházi iránymutatással, még sem szokás ekkora feneket keríteni annak, ha pl. agresszíven vezetsz, nem kérsz számlát a szerelőtől, vagy hazudsz valakinek. De ha előkerül a szex, ott egyből mindenki keni-vágja a vélt vagy valós "szabályokat", hogy mit hogyan kéne.)
Amiről egyértelműen ki lehet mondani, hogy helytelen, nincs tér az egyéni véleményeknek, azok legjobb tudomásom szerint a házasságon kívüli szex és az abortív fogamzásgátlás.
Ettől persze az egyes hívek és papok személyes álláspontja eltérhet, akár a feleségedé is.
Engem mindenesetre a hívő katolikus feleségem rendszeresen ki szokott elégíteni szájjal, és én is őt, eszembe nem jutott soha, hogy ezzel bármi gond lenne.
Én is csatlakozom azon hívők táborához akik orális szexelnek. Még az is kritikus pont szokott lenni egyházon belül hogy el szabad e úgy élvezni. Mi ebből sem csinálunk problémát. Nekünk a protestáns pásztorunk azt mondta hogy nincs a Bibliában erre vonatkozó tiltás, keressünk nyugodtan, hát én sem találtam mikor kutattam.
Onán ószövetségi estét sokan kiforgatják erre is és a maszturbálásra is. Ott röviden az volt a kulcs, hogy neki tovább kellett volna örökíteni a családi génállományt a testvére halála miatt és ennek szegült ellen, ezért rágott be Isten. Amúgy meg ha Onán esete miatt bűn volna a maszturbálás akkor miért csak ő halt meg egyedül emiatt a történelemben. Bár ha valaki úgy maszturbál hogy azt hiszi nem szabadna, az már bűn. Erről szól a Róma levél 14. fejezet.
Ahogy előttem is írták a lényeg hogy a házasság szövetségén belül és szeretetben történjen minden! Viszont abba az is beletartozik, hogy nem erőltetek rá a másikra olyat amit nem szeretne. Vagyis kérdező a te esetedben ha a feleséged ezt nem szeretné akkor tartsd tiszteletben. Ennek ellenére próbálhatod meggyőzni őt, mert pl nagyon nem mindegy hogy ő vágyik e rá csak nem meri csinálni, vagy alapból sincs ilyen vágya? Mert ha vallásoskodás miatt nem akarja akkor arról tudtok beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!