Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Helytelen dolog, ha keresztény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helytelen dolog, ha keresztényként arra vágyik egy férfi, hogy orálisan kielégítse a feleségét? A fordítottját már nem is merem kérdezni. Csak hívők válaszai lesznek relevánsak.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 2. 16:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem egy swinger klubozás sem lenne helytelen keresztényként.🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
2022. ápr. 2. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

Az attól függ kinek a feleségét.

Sajátot szabad, más feleségét nem.

2022. ápr. 2. 21:33
 13/16 Oldfire ***** válasza:
35%
Ha többet olvasnád a Bibliát, nem tennél fel ilyen bugyuta kérdéseket.Az Énekek Éneke erről szól.
2022. ápr. 3. 06:54
 14/16 anonim válasza:
75%
Szerintem teljesen helyénvaló az orális szex keresztényként házasságon belül! Ez az önátadó szeretet egyik kifejezési formája. Azt akarod hogy a masik jól érezze magát és adni akarsz neki! Nincs benne semmi bűnös dolog csak szeretet és önátadás! Isten egyáltalán nem frigid és nem szégyenlős,sőt! A Bibliában több helyen, erősen erotikusan fejezi ki magát amikor az ember és Isten kapcsolatáról ír!
2024. márc. 21. 12:15
 15/16 anonim ***** válasza:
69%

A keresztény egyházak szexuális tanításai leginkább iránymutatás szintjén vannak, nem dogmák. (És akkor már érdemes azt is végiggondolni, hogy egy átlagos keresztény nap mint nap csinál olyan dolgokat, amik kisebb-nagyobb mértékben szembemennek az egyházi iránymutatással, még sem szokás ekkora feneket keríteni annak, ha pl. agresszíven vezetsz, nem kérsz számlát a szerelőtől, vagy hazudsz valakinek. De ha előkerül a szex, ott egyből mindenki keni-vágja a vélt vagy valós "szabályokat", hogy mit hogyan kéne.)

Amiről egyértelműen ki lehet mondani, hogy helytelen, nincs tér az egyéni véleményeknek, azok legjobb tudomásom szerint a házasságon kívüli szex és az abortív fogamzásgátlás.

Ettől persze az egyes hívek és papok személyes álláspontja eltérhet, akár a feleségedé is.

Engem mindenesetre a hívő katolikus feleségem rendszeresen ki szokott elégíteni szájjal, és én is őt, eszembe nem jutott soha, hogy ezzel bármi gond lenne.

2024. márc. 21. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:
76%

Én is csatlakozom azon hívők táborához akik orális szexelnek. Még az is kritikus pont szokott lenni egyházon belül hogy el szabad e úgy élvezni. Mi ebből sem csinálunk problémát. Nekünk a protestáns pásztorunk azt mondta hogy nincs a Bibliában erre vonatkozó tiltás, keressünk nyugodtan, hát én sem találtam mikor kutattam.

Onán ószövetségi estét sokan kiforgatják erre is és a maszturbálásra is. Ott röviden az volt a kulcs, hogy neki tovább kellett volna örökíteni a családi génállományt a testvére halála miatt és ennek szegült ellen, ezért rágott be Isten. Amúgy meg ha Onán esete miatt bűn volna a maszturbálás akkor miért csak ő halt meg egyedül emiatt a történelemben. Bár ha valaki úgy maszturbál hogy azt hiszi nem szabadna, az már bűn. Erről szól a Róma levél 14. fejezet.

Ahogy előttem is írták a lényeg hogy a házasság szövetségén belül és szeretetben történjen minden! Viszont abba az is beletartozik, hogy nem erőltetek rá a másikra olyat amit nem szeretne. Vagyis kérdező a te esetedben ha a feleséged ezt nem szeretné akkor tartsd tiszteletben. Ennek ellenére próbálhatod meggyőzni őt, mert pl nagyon nem mindegy hogy ő vágyik e rá csak nem meri csinálni, vagy alapból sincs ilyen vágya? Mert ha vallásoskodás miatt nem akarja akkor arról tudtok beszélgetni.

2024. márc. 22. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!