Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Különleges szexuális vonzalmamhoz hol találhatnék partnert?
Csak az extrém túlsúlyos nők vonzanak,más alkatúak semmilyen szexuális vágyat nem ébresztenek bennem.Minél nagyobb méretű egy nő,annál jobban vonz.Nagyon nehéz találni akkora társat,aki nekem tetszene./160-220 kg-os nők/ Hol ,hogyan találhatnék ekkora társat?
Buta,primitív megjegyzéseket légyszi ne írjatok,a kérdésem komoly.
Esélytelen ekkora hölgyet találni?
Valakinek az ismerősi,baráti körében?
Köszönöm,próbálkoztam,de nem sikerült regisztrálnom. Sajnos...
A Ducitárson is próbálkoztam,de nincs megadva a testsúly. Akivel eddig ott leveleztem mind sokkal kisebb volt az ideálomnál.
Az ilyen alkatú, tehát nagyon nagy túlsúllyal rendelkezők általában depressziós, megkeseredett emberek. Többségük magányosan vagy szülőkkel, de mindenképp világutálattal élnek. Nemigen keresnek partnert!
Ha valaki előáll egy kövér nő fétissel, avval sem fognak ismerkedni, hiszen az illető nem személyiségük miatt akarja őket, hanem szexuális tárgyként. Csupám a fétisét akarja kiélni a kérdező és a hozzá hasonlók, ami cseppet sem vonzó egy érző ember számára! Aki megkeseredett, csalódott szinte mindenkiben, az egész életben, annak még fokozottabban csalódás egy ilyen fetisizmus!
8-as:leveled első részével egyetértek.Biztos sok az önbizalomhiányos,megkeseredett extrém túlsúlyos nő.
Szerintem éppen egy olyan férfi kellene nekik,aki vonzódik hozzájuk,esetleg segíti őket.Volt ilyen kedvesem,s szóba sem került a fetisizmus kifejezés azért,mert tetszett nekem. Örült,hogy szépnek látom,mellette vagyok.
Nem miattam volt túlsúlyos,mikor megismerkedtünk már majdnem 200 kg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!