Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettek már rá olyanra amit későbbiekben szégyelted hogy meg is tetted?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 09:00
1/7 anonim válasza:
Szopásra, egyszer. Soha többé nem csnálom!
2/7 anonim válasza:
Sose hagyom magam befolyásolni semmiben.
3/7 anonim válasza:
Hát nem mondanám, hogy rávettek, egyszerűen csak láttam a pasimon, hogy szeretné. Állva próbáltunk szexelni és nekem egyszerűen vmi miatt mérhetetlenül rossz volt. Mondjuk 180 cm magas vagyok és ő is annyi + nem is erős annyira, szóval valami óriási bénázás lett belőle. Hiába vagyok vékony, nagyon nagynak és idétlennek éreztem magam. Plusz még féltem is, hogy elvágódunk. Ráadásul nem akartam megbántani, szóval jó pofát is próbáltam vágni hozzá.
De gondolom nem ilyesmire gondoltál. :)
4/7 anonim válasza:
amikor engedtem magamat seggbe dugni egy erdőbe
5/7 anonim válasza:
Egyszer régen rávettek, hogy a fideszre szavazzak.
7/7 anonim válasza:
Oralozni olyannak akinek nem akartam. Fiatal voltam, ő meg jóval idősebb valamiért nem mertem egyértelmű nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!