Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legextrémebb intim élményed bármelyik kapcsolatod alatt, harmadik személlyel?
Figyelt kérdés
Ha van 2 perced, akkor ne 2-3szóban írd le, köszi.
Az időpontban a korod is írd, köszi:)
2022. ápr. 2. 07:57
11/14 anonim válasza:
Elég ellentmondásos a sztori.
"Picit ujjaztam, azt jól megdugtam"
"Amúgy meg finoman csináltuk, nem nagyon mozgott az az oldal"...
Fene tudja, lehet én vagyok fura, de a finoman csináltuk és a jól megdugtam az én szótáramban nem szinonímák
12/14 anonim válasza:
11. A finoman, annyit tesz, hogy próbáltunk halkak lenni és minnél kissebb mozgást csinálni. De attol még rendesen jót dugtunk.
Nem olyan bonyolult… 🤦🏻♂️
13/14 anonim válasza:
Tehetsz ki mindenféle smileykat, attól még ellentmondásos maradsz. Szetintem kamu a sztori, vagánykodni akartál🤣🤣
Fene tudja, nálunk sok vendég, barát megfordul, de valahogy sosem alakul úgy, hogy hárman aludjunk egy ágyban🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!