Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Popsi sexnél nektek mi a legg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Popsi sexnél nektek mi a legg izgatobb?

Figyelt kérdés
Mármint nekem az mikor teszem be és be hatol az a feszítő érzés,bár már rég volt az érzés😟

2022. ápr. 1. 17:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy fő a változatosság :)
2022. ápr. 1. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Az ha nincs!
2022. ápr. 1. 18:28
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Az nem úgy van, hogy legg izgatóbb. Hanem segg, izgatóbb. :D
2022. ápr. 1. 18:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is a behatolás érzése, meg a végén amikor teleélvezem.
2022. ápr. 1. 19:29
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Nem csak a behatolás izgató hanem az is hogy szabadon bele élvezhetek a popsiba
2022. ápr. 1. 19:45
 6/10 anonim ***** válasza:
"legg"? A segg!
2022. ápr. 2. 00:12
 7/10 anonim ***** válasza:
A helyesírás
2022. ápr. 2. 00:55
 8/10 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy úgy szűz marad a lány és nem lesz terhes és ezért tetszene olyan lány, aki csak oda engedi és akarja.
2022. ápr. 2. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Az a legizgibb ha nem teszik oda !
2022. ápr. 2. 17:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Már az is nagyon jó, ha csak nézi a férfi! :)

Éppen most próbál engem "visszahódítani" egy félig-meddig nekem tetsző pasi. Talán lesz alkalom egyszer arra, hogy rávegyem legalább a popsim nézésére. Ellenkezik is velem szex ügyben, meg rá is akar venni.

Egy kicsit azért nyűgös vagyok, mert egészen váratlanul fél 12-kor hívott, amikor már mélyen aludtam majdnem. Szerencsére a hívás előtt másodpercekkel megébredtem. Túl hangos volt a mobil...

Miért hívott ilyen későn? Estefelé 6 órakor volt megbeszélt találkozónk. Nem volt ott, hanem helyette húsvéti istentiszteleti alkalmon volt. Állítólag "elfelejtette" és régebbi szokása szerint alázatos hangon többször bocsánatot kért. (Megint játszmázik velem...)

2022. ápr. 17. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!