Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Popsi sexnél nektek mi a legg izgatobb?
Figyelt kérdés
Mármint nekem az mikor teszem be és be hatol az a feszítő érzés,bár már rég volt az érzés😟2022. ápr. 1. 17:31
3/10 anonim válasza:
Az nem úgy van, hogy legg izgatóbb. Hanem segg, izgatóbb. :D
4/10 anonim válasza:
Nekem is a behatolás érzése, meg a végén amikor teleélvezem.
5/10 anonim válasza:
Nem csak a behatolás izgató hanem az is hogy szabadon bele élvezhetek a popsiba
8/10 anonim válasza:
Az, hogy úgy szűz marad a lány és nem lesz terhes és ezért tetszene olyan lány, aki csak oda engedi és akarja.
9/10 anonim válasza:
Az a legizgibb ha nem teszik oda !
10/10 anonim válasza:
Már az is nagyon jó, ha csak nézi a férfi! :)
Éppen most próbál engem "visszahódítani" egy félig-meddig nekem tetsző pasi. Talán lesz alkalom egyszer arra, hogy rávegyem legalább a popsim nézésére. Ellenkezik is velem szex ügyben, meg rá is akar venni.
Egy kicsit azért nyűgös vagyok, mert egészen váratlanul fél 12-kor hívott, amikor már mélyen aludtam majdnem. Szerencsére a hívás előtt másodpercekkel megébredtem. Túl hangos volt a mobil...
Miért hívott ilyen későn? Estefelé 6 órakor volt megbeszélt találkozónk. Nem volt ott, hanem helyette húsvéti istentiszteleti alkalmon volt. Állítólag "elfelejtette" és régebbi szokása szerint alázatos hangon többször bocsánatot kért. (Megint játszmázik velem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!