Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mit szeretne elérni nálam?
Figyelt kérdés
Amikor az egyik legjobb fiú haverommal beszélgetek (én lány vagyok) akkor beszélgetés közben néha közelebb hajol az arcomhoz és nézi a számat.
Egyszer kiszakadt a melltartóm és sima pólóban mentem haza amikor meglatott, egyből eltakartam mellkasom egy felsővel. Másnap megint a melleimet nézte, megkérdeztem mit néz annyira, azt mondta, hogy "csak azt hogy most van rajtad melltartó".
Egyébként a fiúnak barátnője van, ezért fura.
2022. ápr. 1. 12:54
1/9 A kérdező kommentje:
19 évesek vagyunk, sok ilyen kérdés érkezik privátban
2022. ápr. 1. 12:57
2/9 anonim válasza:
Fiú. Te nő vagy. Ha nem érted, akkor vegyél még Barbie babát.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is egyértelmű, hogy mit akar. Bejössz neki, finoman fogalmazva.
4/9 anonim válasza:
Izé... ugyi nem akarod majd hozzátenni, hogy "a csókot visszonozza" szöveget, mert akkor ezt a kérdésed már vagy 25x kiírtad 😂 Választ kaptál rá mindegyiknél, meg akar búbolni, de a csaját nem akarja miattad otthagyni.
5/9 anonim válasza:
Meg akar búbolni 😂😂 erre dobtam egy zöld kézt. 🤣🤣
6/9 anonim válasza:
Szívesen bedugná a kukiját a nunidba, de a biztosat (a barátnőjét) azért nem akarja emiatt eldobni.
7/9 anonim válasza:
6-os neked is dobtam egy zöld kézt. 😃
9/9 after stroke válasza:
Nehéz kérdés. El sem tudom képzelni, hogy mit is akarhat egy két lábon járó tesztoszteronbomba egy ivarérett lánynál. Hacsak nem a kanadai bütykös hattyúk vándorlási útvonalát akarja megbeszélni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!