Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, alkalmi kapcsolatra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, alkalmi kapcsolatra melyik pasit választanátok a kettőből?

Figyelt kérdés
Arcra mindkettő bejövős, a farokméretét egyiknek se tudjátok.
2022. ápr. 1. 00:42
A kérdező szavazást indított:
(25 év alatti vagyok) Egy kisportolt, de nálad 20 évvel idősebb pasi
(25 év feletti vagyok) Egy kisportolt, de nálad 20 évvel idősebb pasi
(25 év alatti vagyok) Egy átlagos, nem sportos, de nem is elhízott, korodbeli pasi
(25 év feletti vagyok) Egy átlagos, nem sportos, de nem is elhízott, korodbeli pasi
15 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ennyi "adatból" nem fogja tudni senki megmondani. Az idősebb pasi esetében a kisportolt csak egyetlen tényező, sokkal többet nyom a latban a kisugárzása, stílusa, személyisége, megjelenése.
2022. ápr. 1. 00:46
 2/8 A kérdező kommentje:
#1: Egy gyakoris tét nélküli szavazásnál ennyi adat bőven elég. ;)
2022. ápr. 1. 00:49
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
#2 nem elég mert nem tudsz meg belőle túl sok mindent... egyébként lesz egy csomó ffi szavazó is aki arra fog szavazni ami saját maga 😂
2022. ápr. 1. 01:13
 4/8 A kérdező kommentje:
#3: Hogy te mennyit problémázol! Ez itt egy szavazós játék, ahol ennyiből kell dönteni. Ha nem tetszik, nem játszol. :D
2022. ápr. 1. 01:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
25 vagyok. S egy velem egykorú vagy nálam picit fiatalabb, átlagos vagy kicsit vékony vagy enyhén sportos pasi kedves mosollyal, csillagó szemmel s lány vonásokkal
2022. ápr. 1. 04:43
 6/8 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, nem lány vonások 😅🤣 hanem lágy vonások
2022. ápr. 1. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen korombeli legyen.

(25 év alatti vagyok.)

2022. ápr. 1. 10:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan válasz, ami nekem megfelel. 25 év feletti vagyok. Ha csak fent említett jellemzők jöhetnek számításba, akkor legyen nálam fiatalabb és sportos, mert én is sportos vagyok, de mint írták már, sokat számít a kisugárzás, stb.
2022. ápr. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!