Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány lefekszik velem az nagy dolognak számít?
Figyelt kérdés
Ha egy lány kalandba vagy kapcsolatban lefekszik velem az nagy dolog?
Úgy értem hogy a lányok eléggé válogatósak, meg nem szívesen fekszenek le valakivel. Meg nem szívesen növelik a partnerek számát.
2022. márc. 31. 08:27
1/8 anonim válasza:
Az ám,azt jelenti,hogy szeret. :)
2/8 anonim válasza:
Nem nagy dolog és nem válogatósak egy jó duma és a többség teszi szét a lábát
3/8 anonim válasza:
Lánytól függ.
Több lánnyal dugtam, egyszer-kétszer, valakivel éveken át heti, havi, félévi rendszereséggel és nem igényeltek párkapcsolatot vagy eleve abban éltek. Én meg zöldfülüként volt fülig szerelmesedtem valamelyikbe. Kerülöm az ilyet azóta.
De van olyan lány, aki 2-3 szex után már azt gondolta kapcsolatban vagyunk, hiába mondtam neki, hogy szó se lehet róla, de már felháborodott, hogy más lányt is hívtam a lakásomba.
4/8 anonim válasza:
Neked nagy dolog lesz, mindenki más meg úgy gondolja rád tartozik és nem érdekli te mikor dugsz, vagy nem dugsz csak ne az utca közepén csináld 😂
5/8 anonim válasza:
A kérdésedből kiindulva nagy dolog lehet ha veled lefekszik egy lány!
6/8 anonim válasza:
Normál, átlag csajnál igen, vannak kivételek mindig.
7/8 anonim válasza:
Ha külső megjelenésed és a dumád megvan hozzá, akkor nem olyan nagy dolog. De ha ronda férfi vagy és egy jó csajt sikerül megfektetni, az már nagyobb dolog szerintem.
8/8 anonim válasza:
Mi számít nagy dolognak? Ha viszonylag jól nézel, meg tudod nevettetni, el tudtok beszélgeti és adsz magadra akkor a legtöbb lány bizony szétteszi a lábát. A nők általában "tartozni" akarnak valakihez, valószínű, hogy össze is akar majd jönni veled, együtt lesztek kb 1-1,5 évi, nagy drámázások és másikra mutogatások közepette szakítotok és pont. Ha ez nagy dolog akkor igen. Persze nem készpénz, de ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!