Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok jó lenne szexelni k8éhezett pasival aki már évek óta nem volt nővel?Vagy olyantól isten ments mert hamar elsül?Vagy órákig bírná szerintetek mert kiélvezné minden percét hogy pnt kap?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 06:04
2/10 anonim válasza:
Nem kellelenek évek, hogy kiéhezett legyen egy pasi, ez nem emelne a szex színvonalán. Inkább azon gondolkoznék, hogy mi lehetett az oka a több éves kihagyásnak (itt nyilván 5 évente 1x szexel mindenki, de a valóságban egészséges felnőtteknél ez furcsa), és igen, valószínűleg hamar el is durranna. Szerintem kihagynám.
3/10 anonim válasza:
Miért nem volt nővel 5 évig? A szex minősége sok mindenen múlik.
5/10 anonim válasza:
Nekem is fura lenne miert volt evekig igy
6/10 anonim válasza:
Én bele mennék, amennyiben nem a nők utasították vissza valami miatt
7/10 A kérdező kommentje:
Csóró amugy csak ennyi a baja.Nincs önbizalma
2022. márc. 31. 08:41
8/10 anonim válasza:
Férfiként sosem szabad beismerni az ilyesmit. Ez az egyik. A másik, hogy nekem pl rengeteg partnerem volt az elmúlt években, mégis hajlamos vagyok 2-3 perc alatt eldurranni, egyszerűen így vagyok beállítva, keveset bírom. Szóval ez nem jelent semmit.
9/10 anonim válasza:
#4:
De az a 4 perc már egy Prostamol Uno-függő 50 évesnek is elég már, legyél +!
10/10 anonim válasza:
Nekem 15 éve szexmentes a házasságom. Szerintem 2-3 alkalomnál biztos gyorsan elmennék. Utána azért biztos belejönnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!