Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
Mell az mell nekem mindegyik tetszik.
12/20 anonim válasza:
Én konkrétan sosem értettem, mi ez a problémázás a lógós mell körül, pedig a válaszokból is ez jön le. Számomra kifejezetten szexi és nagyon izgató, ha lóg is, sőt. A fejembe valahogy úgy rendeződött be, hogy a természetes cici az nagy és lóg, ez tetszik a legjobban. De kiskorom óta, nem csak most, tudom hogy láttam egyszer anyám egyik barátnőjét átöltözni előttem, mert kicsi voltam még, és hatalmas nagy, természetesen lógó mellei voltak (és vannak). Na az beleégett a retinámba, valami csodálatosan gyönyörűek voltak.
15/20 anonim válasza:
Szerintem a 88 éves anyyukám lógó mellei a legszebbek. Végülis azon kezdtem felnöni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!