Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen erzes volt mikor eloszor leszoptak ? Olyan amire szamitottal? Lany oldalrol is kivancsi lennek a valaszra milyen volt eloszor csinalni.
Nekem kellemetlen. De később is.. Lehet velem van a gond, de én még sose élveztem tartósan.
F
4es
Gondolj arra amikor te nyalod a puncust. Az sem megalázó. neki is meg neked is isteni.
5-ös
Persze hogy szeretem, de az első alkalommal én még erre nem gondoltam, mert nem is csináltam akkor még senkinek.
En is jobban szeretem ha szopnak. Sajnos az utolso bnom azt szerettem ha a puncijaban megyek el.
Kar hogy nekem nem az adta a legnagyobb kielegulest.
Nekem fura volt. Az első partneremnek nagyon vastag farka volt, vagyis akkor annak találtam. 2 centitől már fulladoztam😥 De utána bele jöttem. Nem volt túl pozitív élmény, de azt sem mondom hogy negatív volt. Bő nyállal tudtam rendesen leszopni, nem tartogatni a számban. Kicsit kellemetlenül éreztem magam közben, féltem hogy bénának talál majd.
A végén megnyugtatott hogy ne aggódjak, ő nagyon is élvezte. Rá 4 hónapra ugyan ő vette el a szüzességem is.
Most már semmi szexuális tevékenység nincs köztünk, de azóta is jó barátok vagyunk.
Néha vissza emlékezünk, és mondja hogy egy pillanatig sem bánta meg
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!