Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal óvónőkkel gyakran flörtölnek (vagy próbálnak) az apukák?
Figyelt kérdés
2022. márc. 30. 20:33
11/13 anonim válasza:
#4 vagyok így van tudom ezért mondtam. Az egyik nevelőnknek 3 gyereke van, ha valamelyik beteg már nem dolgozik, a másiknak nincs gyereke, de csomószor 9kor jön, de 15 előtt elmegy a hobbija miatt. Ezen a héten mondjuk annyira nem, de az elmúlt 1-1,5 hónapban eléggé bosszantó volt, hogy a gyerekemet sosem a saját két nevelője közül valaki adta ki vagy vitte be reggel. Az idősebbik, amelyiknek 3 gyereke van, meg folyton kötekszik a párommal, hogy a gyerekem még nem szobatiszta, holott más gyerek sem. Meg hogy nem nagyon játszik a gyerekem másokkal, hanem feltalálja magát. Be lehet vonni közös foglalkozásba, félreértés ne essék, csak ő nem az a bratyizós fajta. Ma a tankönyv alapján ez helytelen viselkedés.
12/13 anonim válasza:
Nekem apum kezdett ki az egyik tanár nénivel általános alsóban, utána a nő azzal cseszegetett, hogy milyen egy szar gyereke vagyok apámnak, sose leszek olyan fantasztikus ember mint ő, legyek hálás h gyerektartást fizet. ezt egy 10 évesnek.
13/13 anonim válasza:
Sajnos ismerem a szituációt. Régen volt, de máig emlékszem olyanokra, hogy "otthon esztek ilyen finomat?", meg "anyátok nem ért a gyerekneveléshez, így szokott az lennia pedagógosoknál".
Ritka madár az intelligencia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!