Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen volt, amikor először felizgatott a punci látványa?
Figyelt kérdés
Hogyan került rá sor, képen láttad vagy élőben? Hány éves voltál, hány éves volt a lány? Mennyire erősen hatott rád? Milyen volt a punci? Zárt, nyilt, sima, szőrös, saláta, baba?
Fiúk és bi/leszbi lányok is válaszolhatnak.
2022. márc. 29. 22:48
11/15 anonim válasza:
Hát szerintem voltam vagy 12 éves amikor a szomszéd kislánnyal megmutattuk egymásnak 😂 (lófaxot sem tudtam még a szexről, de izgalmas szitu volt)
12/15 Dzsoki válasza:
Stimmel Bár nem voltam még 12,amikor a szomszéd kislány megmutatta.Utána én is megmutattam a fütykösömet. Bocs,ez akkor nem izgatott. Élőben 18 éves koromban. A lány ki is verte nekem és én is kinyaltam,ahogy tudtam,de élvezte.
13/15 anonim válasza:
Kisebb koromban úgy rendesen az anyámét láttam (de neki teljesen szőrös volt), illetve az akkor 16-17 éves uncsimét, aki bomba jó csaj volt már akkor is (nagy cicik meg minden). Megmondom őszintén, a látványa semmit sem mozgatott bennem akkor, persze ezek nem is szexuális dolgok voltak. Viszont a cicik már kiskoromban is nagyon tetszettek ösztönösen. De tudom, hogy voltam kb 16 éves, mire elkezdett vonzani a pina, és egyben a jó fenék is, addig semmit nem mozgatott bennem. Aztán 18 évesen volt először dolgom is vele, gyakorlatilag az első dugásnál láttam életemben először pinát úgy rendesen. És megmondom őszintén, kb fogalmam sem volt, hogy kell finoman felizgatni, meg a csiklót izgatni. De így is jó volt.
15/15 anonim válasza:
Soha nem volt ilyen. A puncit rondának és visszataszítónak találom, főleg, ha látszik a belseje. 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!