Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szoktatok beszélni szex közben?
Figyelt kérdés
miket mondtok?2022. márc. 29. 08:33
2/13 anonim válasza:
Hogyne szoktam volna,nem vagyok néma kacsa.Olyan szavak mondatoka amiket még jobban gerjednek a férfiak.Elég a fülükbe súgni,hogy szeretlek!Meg a szokásosak "ez az ne hagyd abba"!meg hasonlók.
4/13 anonim válasza:
Én nem tudom, hogy képzelik a nők, hogy nem beszélnek szex közben, én ha valamikor, akkor szex közben szeretem megvitatni a dolgokat, mi legyen a kaja mára, befizette a villanyszamlat, milyen volt a napja stb. De komolyan mondom, nagyon izgató, persze más dolgokról is lehet, pl ami a szexel kapcsolatos, ami ilyen perverz.
Gyűlölöm azt a fajta szexet ahol nincs kommunikáció, nincs egy kis perverz beszéd, unalmas, vontatott, szürke, átlagos, hétköznapi, középszerű számomra az olyan nő aki azzal jön, hogy szex közben nem kell beszélni....az ilyen nők menjenek inkább színházba.
5/13 anonim válasza:
Szoktam. De csak akkor ha keményebben vagy mélyebben, gyorsabban akarom. Illetve szeretem közben dicsérni a partnert.
6/13 anonim válasza:
Ez az Alfa akkora egy fogyatékos :D
7/13 anonim válasza:
Az én csajaim nem nagyon szoktak, olyan volt már, hogy piásan nagyon nehezen megyek el, és amikor már megunta a csaj a 40 perces kemény dugást, akkor, hogy elmenjek elkezdett extra csúnyán beszélni, hogy ez az jól szét dugsz, rakjál tele, meg ilyenek, az tény, hogy segített, mert engem izgat, így el tudtam menni.
8/13 anonim válasza:
Van amikor igen, van amikor nem, de nem a holnapi bevásárlási lista szokott lenni a "téma" 😂
9/13 anonim válasza:
Nem, nekem ez erőltetett, és kínos. Elképzelem, hogy ah bssz meg, csináld stb és nullára esik a libidóm, kizökkent. És a pasi se beszéljen. Ha ilyenekre van energia, akkor nem valami nagy szám a szex. Sokkal érzékibbek a nyögések, sóhajok, természetes hangok.
10/13 anonim válasza:
9
A fszt!
Menj színházba, ott tényleg csendben kell lenni, vagy könyvtárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!