Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak melyiket választanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

1. Szép test, csúnya arc, átlag magas(160kb)

2. Csúnya test, szép arc, átlag magas

3. Szép test, szép arc, alacsony(145kb)

4. Ugyanez csak nagyon magas 175+

A válaszaitok mellé kérlek írjatok kort és indoklást a voksotok melett.

2022. márc. 28. 16:53
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
3-asnál jobbat el se tudok képzelni, odavagyok az alacsony nőkért. 44f
2022. márc. 28. 17:55
 22/32 anonim ***** válasza:
53%
1
2022. márc. 28. 17:56
 23/32 StevenUp ***** válasza:
100%

3-4.

Ha nem tetszik at arcca vagy a teste akkor mire izguljak fel?

2022. márc. 28. 18:02
 24/32 anonim ***** válasza:
53%
A 4.-et választanám, mert akkor tuti, hogy szép a lába, a lábfeje is az illetőnek:). (F40)
2022. márc. 28. 18:30
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok megalkuvó, de ha tényleg ennyire egysíkú a ké rdés, hát alkalmazkodnom hozzá a válaszommal.

Mivel az ágyban nem számít a magasság (értsd: nem érdekel, egyetlen porcikám sem veszi figyelembe mikor az ösztönök megmérik a szexuális vonzerőt), és én amúgy is magas vagyok, ezért

3. 4. Megosztott első helyezet

Aztán az 1. Opció is bejön, ha valami megfog benne (őszinteség, vagy egyéb pszichés vonás)

Remélem minden kérdésre válaszoltam. Tehát mégegyszer:

3,4

1

2

2022. márc. 28. 18:50
 26/32 anonim ***** válasza:
71%
4 mert én is magas vagyok
2022. márc. 28. 18:59
 27/32 anonim ***** válasza:

Ha nem zavarja hogy inkább hosszú, sem mint sem vastag a pisilőm akkor a hármast szeretném karjaimba venni, és az ágyamba vinni. Főleg ha még ártatlan 🥰

Bár ez esetben nem ragaszkodnék a behatoláshoz, csak ha 100,0% -ig biztos benne -ott akkor is- hogy mindenképp akarja

2022. márc. 28. 19:01
 28/32 anonim ***** válasza:
23%

2/4.

Ami neked csúnya arc, az simán lehet egy karakteres is, ami csak neked nem tetszik, mert konfekciókban gondolkozol.

A 4-es evidens, hiszen magas. Kiver a víz az alacsony lányoktól.

/Tudom, nem kérdeztetek, de 21/L./

2022. márc. 28. 19:07
 29/32 anonim ***** válasza:
53%
A négyes. Mert az jön be legjobban.
2022. márc. 28. 19:36
 30/32 anonim ***** válasza:

Milyen a csúnya arc és a csúnya test?

Nekem ez lenne az első: Szép test, szép arc, alacsony(145kb).

Engem nem zavar, ha a csaj alacsony. Szerintem egy 145cm-es lány is tud baromi szexy lenni. 😍 ilyen lány lenne számomra az ideális.

Második: Ugyanez csak nagyon magas 175+. Én is magas vagyok (185cm), ha ez alatt van a csaj, az nem probléma, de magasabb ne legyen nálam.

Harmadik: Szép test, csúnya arc, átlag magas(160kb). A magasság tökéletes, a szép női testet is szeretem. Nem zavar, ha az arca kicsit csúnyácska, de ne legyen nagyon csúnya... Attól függ, mire gondolsz csúnya arcon.

Negyedik: Csúnya test, szép arc, átlag magas. Igazából a 3. és a 4. hely felcserélhető. Mit értesz csúnya test alatt? Lógó cicik? Kicsit striás has? Nem annyira feszes combok? ha vékony a csaj, akk nem hiszem, hogy ez gond lenne.

Ezt a csúnya arcot és testet ki lehetne fejteni kicsit jobban.

2022. márc. 28. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!