Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként miért élvezem sokszor jobban az anál szexet mint a normált?
Figyelt kérdés
Más nő is van így?
Orgazmusom is van anál közben.
2022. márc. 28. 09:16
11/23 A kérdező kommentje:
7. Pedig tévedsz. Nő vagyok ráadásul már nem is tini.
2022. márc. 28. 11:54
12/23 anonim válasza:
Okozhat egyfajta pluszt a tiltott gyümölcs mivolta miatt, vagy adhat plusz amiatt is hogy tudod hogy a nők milyen kis százaléka szereti az anális szexet és hogy a férfiak mégis mennyire vágynak rá.
Vannak olyan ismerőseim, akik bizonyos pozitív élmények miatt szerettek meg a szexben dolgokat, lehet nálad is köze ilyenhez.
De igazából kb bármi lehet...
Ha szereted csináld, a magad és a párod kedvéért is.
Hajrá!
13/23 anonim válasza:
melyik van többször, az anál? nem tudom hogy tényleg csaj vagy de remélem egyszer találkozom egy ilyen csajjal. hány éves vagy, és mióta csinálod popóba is, már az elejétől fogva ilyen jó?
14/23 anonim válasza:
Azért mert te egy normális nő vagy.
15/23 A kérdező kommentje:
13. Majdnem minden szexnél. Punciba és popsiba is berakja a párom.
2022. márc. 28. 13:27
16/23 anonim válasza:
Amikor volt kapcsolatom, én is így voltam.
Nálam mondjuk szerepet játszott benne a lelki tényező is (szub beállítottságú vagyok, illetve itt nem volt meg a terhesség veszélye), valamint az, hogy sokszor vaginálisan jobban fájt nőgyógyászati probléma miatt.
17/23 anonim válasza:
Hiszek Neked , hogy nő vagy de pasiként én is nehezen tudom elhinni a kérdésed. Sajnos nálunk a barátnőmmel a szex tabu még beszélgetés szintjén is. Popsiba? A popsiját,mellét évek óta még meg sem nézhetem. Már ha csak nézhetném egy méterről az is a mennyország lenne. Nekem ez már sci-fi kategória , elhiheted. :)
18/23 anonim válasza:
Pasid biztos nagyon élvezi a helyzetet. Hány évesek vagytok?
19/23 A kérdező kommentje:
18. Lassan 40 évesek leszünk
2022. ápr. 1. 20:11
20/23 anonim válasza:
Azt hittem fiatalabbak. Rendszeres a szex heti 3-4 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!