Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy 29 éves nőként egy 22 éves fiúval akarok lefeküdni?
"Hát leírtam, hogy valszeg nem ő lesz a férjem:"
Nem szívesen vennék el feleségül olyan nőt, akit 30 évesen 20-22 éves kölykök/kölyk döngetnek. Az első én feleségétől ettől több tartást várok el.
"Nem szívesen vennék el feleségül olyan nőt, akit 30 évesen 20-22 éves kölykök/kölyk döngetnek. Az első én feleségétől ettől több tartást várok el."
Miért, olyat elvennél, akit 30 évesek döngetnek?:D Vagy ha a barátnőd 24 éves lesz 35 évesen, akkor te döngetheted?:D Semmi értelme a kommentednek.
Fiatal srácok szoktak azzal menőzni, hogy idősebb csajokat dugnak.
Tehát igen, nekem nem hiányozna az, hogy egyszer majd az a hír fogadjon, hogy "18-22 éves kölyök voltam, és megdugtam a meglett, akkor 30 éves mostani feleseged. Hahahahhaha".
De nekem mindég mit csinálsz. Felőlem szexelhetsz azzal a 22 evés sráccal, de az én szememben csökkenne a tekintélyed.
Ahogy gondolod.
Én viszont már a 30-as éveim elején járok, de még mindig huszonéves srácnak nézek ki. Szóval alapvetően elegedett vagyok a génjeimmel.
De az is igaz, hogy a dolgok nem a külsőn múlnak.
Na, hello.
Kedves kérdező! 10#
9#-es vagyok.
Ha fizikainál több és bele mennél egy laza kapcsolatba, nincs az az isten, hogy ne szeretnéd meg jobban.
A nők könnyebben ráhangolódnak az érzelmi, szerelmi dolgokra.
S ha pl laza kapcsolatban lennétek, ám jönne valaki, aki jobban tetszik a fiúnak... a fiúval pedig laza kapcsolat volt megbeszélve, nos, te érzelmileg ki lennél, ha a másikat választja vagy netán azzal is "laza kapcsolatozna".
+ha monogám beállítottságú vagy biztos féltékeny lennél, főleg ha beleszerelmesedsz s nem akarnád átadni.
Továbbiakban ott van az a lehetőség, hogy pl elengeded s hagyod őket, ám neked kellemetlen lenne. Közös társaság miatt pedig kettőtöknek is kellemetlen lehet. +neked azt kellene látnod, hogy együtt van mással az, akibe belehabarodtál.
Persze lehet, hogy rendes kapcsolat alakulna is ki, de ebben a kor felállásban még sok a korkülönbség, ami kellemetlenségeket okozna.
Éljen s tapasztalja meg a felnőtt világba lépést, utána tudtok mit kezdeni vagy sem.
Tereld a gondolataid, nézegess más palikat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!