Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy 29 éves nőként...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy 29 éves nőként egy 22 éves fiúval akarok lefeküdni?

Figyelt kérdés
2 éve ért véget egy komoly kapcsolatom és azóta sok jelentkező van, főleg 30 körüliek, akik komoly kapcsolatot szeretnének, de megismertem egy 22 éves srácot, aki szexuálisan teljesen beindít. Tehát olyan, akivel ha találkozom, megremeg a lábam és gyakan fantáziálok is róla. Ő ugyanígy van velem elmondása alapján. De tudom, hogy nem lenne belőle semmi komoly, ezért sem vagyok biztos a dologban. Ti mit tennétek a helyemben?
2022. márc. 27. 17:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
Persze, nincs ebben semmi kivetnivaló.
2022. márc. 27. 20:25
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

"Hát leírtam, hogy valszeg nem ő lesz a férjem:"

Nem szívesen vennék el feleségül olyan nőt, akit 30 évesen 20-22 éves kölykök/kölyk döngetnek. Az első én feleségétől ettől több tartást várok el.

2022. márc. 27. 20:39
 13/21 A kérdező kommentje:

"Nem szívesen vennék el feleségül olyan nőt, akit 30 évesen 20-22 éves kölykök/kölyk döngetnek. Az első én feleségétől ettől több tartást várok el."

Miért, olyat elvennél, akit 30 évesek döngetnek?:D Vagy ha a barátnőd 24 éves lesz 35 évesen, akkor te döngetheted?:D Semmi értelme a kommentednek.

2022. márc. 27. 20:46
 14/21 anonim ***** válasza:

Fiatal srácok szoktak azzal menőzni, hogy idősebb csajokat dugnak.

Tehát igen, nekem nem hiányozna az, hogy egyszer majd az a hír fogadjon, hogy "18-22 éves kölyök voltam, és megdugtam a meglett, akkor 30 éves mostani feleseged. Hahahahhaha".

De nekem mindég mit csinálsz. Felőlem szexelhetsz azzal a 22 evés sráccal, de az én szememben csökkenne a tekintélyed.

2022. márc. 27. 20:50
 15/21 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy tőled nem akarok semmit:D Tőle viszont igen, mert nagyon helyes pasi:)
2022. márc. 27. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Ne agyalj, mi lesz később. Dugj vele hölgyemény. Én 20 éves koromban 25 éves nővel jártam, 21 évesen 26 evessel, 25 évesen 36 évessel, most 34 évesen dugok 45 évest. Ajánlom, hogy kefélj vele. Tuti jól kúrelsz, az írási stílusod művelt nőt mutat. Mákos a csávó, ha felhúzhat a farkára.
2022. márc. 27. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Ahogy gondolod.

Én viszont már a 30-as éveim elején járok, de még mindig huszonéves srácnak nézek ki. Szóval alapvetően elegedett vagyok a génjeimmel.

De az is igaz, hogy a dolgok nem a külsőn múlnak.

Na, hello.

2022. márc. 27. 21:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! 10#

9#-es vagyok.

Ha fizikainál több és bele mennél egy laza kapcsolatba, nincs az az isten, hogy ne szeretnéd meg jobban.

A nők könnyebben ráhangolódnak az érzelmi, szerelmi dolgokra.

S ha pl laza kapcsolatban lennétek, ám jönne valaki, aki jobban tetszik a fiúnak... a fiúval pedig laza kapcsolat volt megbeszélve, nos, te érzelmileg ki lennél, ha a másikat választja vagy netán azzal is "laza kapcsolatozna".

+ha monogám beállítottságú vagy biztos féltékeny lennél, főleg ha beleszerelmesedsz s nem akarnád átadni.

Továbbiakban ott van az a lehetőség, hogy pl elengeded s hagyod őket, ám neked kellemetlen lenne. Közös társaság miatt pedig kettőtöknek is kellemetlen lehet. +neked azt kellene látnod, hogy együtt van mással az, akibe belehabarodtál.

Persze lehet, hogy rendes kapcsolat alakulna is ki, de ebben a kor felállásban még sok a korkülönbség, ami kellemetlenségeket okozna.

Éljen s tapasztalja meg a felnőtt világba lépést, utána tudtok mit kezdeni vagy sem.

Tereld a gondolataid, nézegess más palikat.

2022. ápr. 5. 11:14
 19/21 A kérdező kommentje:
Azóta történtek fejlemények, mert osszejottunk:) Addig addig udvarolt, míg belementem a randiba és most folyton együtt vagyunk, keres, nem bír meglenni nélkülem. Én egyébkent teljesen meg vagyok elégedve magammal, szerencsére egy szép csinosnak mondott nő vagyok, úgyhogy nincsenek ilyen gondolataim, hogy ki fog neki jobban tetszeni. Most minden jó, legalábbis ennél jobb nem lehetne:)
2022. ápr. 5. 11:37
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Dugás volt már?
2022. ápr. 5. 13:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!