Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami ötlet a fajdalom mentes anális behatolásra, vagy ha nincs esetleg valami kevésbé fájdalmas?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 21:12
1/8 anonim válasza:
Van: síkosító ÉS fokozatosság (a higiéniáról se feledkezzetek meg). Lassan, egy ujj finoman (!), két ujj és utána megpróbálni. Ettől ha valaki ráparázik és tudat alatt összeszorítja az ánuszt VAGY ha aranyere van akkor fájni fog. Utóbbi esetben amúgy se erőltessétek az anált, mert csak súlyosbítja a tüneteket.
2/8 anonim válasza:
Ha ennyire fáj miért csinálod?
Engem izgat, de eszembe nem jutna ha nem élvezném. N
4/8 anonim válasza:
Na mi pont most fejeztünk be egyet.
És imádta a párom.
Előjáték , ölelkezés, közben sikositóval játékosan tàgitgattam majd sikositó a celszerszámra is:).
Óvatosan kettő háromból szép lassan elnyelte.
Misszionárius pózban magához sem nyúlt és mégis egetrengetően nagyott élvezett...
Majd lassan kihúz és még olelkezés jó néhány percig tuti recept hogy máskor is akarja.
Sok sikert nektek is.
5/8 anonim válasza:
Legfontosabb, a saját magad kedvéért is csináld, ha te is élvezed. Ne csak a másik miatt, mert úgy persze, hogy rossz. Ezen kívül jó partner, higénia, fokozatosság, és sok síkosító.
6/8 anonim válasza:
Na most komolyan segítség gyanánt megírtam mi hogy csináltuk erre a birka lepontoz....
7/8 anonim válasza:
Ha ennyi eszed van akkor csak fájjon is, birka.
8/8 Rostás Judit válasza:
Nem tudom, talán alkati kérdés is. Nekem nagyon könnyen tágul így nem fáj
26/n
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!