Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, akiknek nagyobb az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, akiknek nagyobb az intim méretük, hogy szeretitek az orált?

Figyelt kérdés
Én szeretem az orált, de nagyobb mérettel még nem volt dolgom. Mindent csináljak ugyanúgy, makkon időzés, ajkakkal nyelvvel. Csak nem megy olyan mélyre mikor bekapom. Segítsek rá a kezemmel? Hogy jobb nektek? 17 felettre gondoltam és kicsit vastagabb.N
2022. márc. 26. 18:51
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem felhívás, itt válaszoljatok légyszíves.
2022. márc. 26. 18:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 21 centi hosszú, a kerülete 17 centi.

Szerintem a technika nem annyira méretspecifikus dolog egyébként. Az szerintem fontos, hogy a lány addig vegye be a szájába a farkam, amíg neki komfortos -- nyilván minél mélyebbre, annál jobb, de ha csak a negyedéig megy akadálytalanul, ne erőltesse tovább.

A kéz nagyon fontos viszont, főleg az, hogy szinkronban mozogjon a lány szájával, és fokozatosan növelje az intenzitást. Az elején jó, ha csak a száddal ingerled a farkat, a kéz bevonásával pedig lehet növelni az élvezetet (nem jó, ha rögtön az elején "mindent beleadsz", és utána nincs hova fokozni).

A változatosság is elég fontos, főleg az elején -- csináld sokféleképpen (pl. én szeretem, ha a lány néha két kézzel veri, miközben szop, mert akkor a farkam teljes hosszát tudja ingerelni). Amikor érzed, hogy kezd nagyon jó lenni a srácnak, olyankor érdemes átállni egy technikára, és abban gyorsítani a tempót -- ilyenkor már nem kellemes annyira a váltogatás.

De ezek egy része tényleg nincs összefüggésben a mérettel. A legjobb amúgy is attól lesz, ha látszik a lányon, hogy élvezi, amit csinál.

2022. márc. 26. 19:05
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
#1 🤬
2022. márc. 26. 19:07
 4/14 anonim ***** válasza:
23%
Te tudod, de én nem kezdek nagyfarkú pasival, mert orál közben olyanná vált mint egy vadállat, nekem meg a fuldoklás nem jön be.
2022. márc. 26. 19:15
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a mély torok nem megy !

Ha szereted az orált akkor

Mindet csinálj úgy ahogy élvezed!

Véleményem szerint izgató látvány ha orál közben egy nőn azt látod hogy élvezi azt amit velem tesz!

UI: nyelvel játék a makon!

A tövétol a hegyeig nyald végig!

2022. márc. 26. 19:41
 6/14 A kérdező kommentje:
4# Nekem ő kell, hát nem tehet róla hogy nem 12 centis van neki. Bízom benne nem fog hányásig szopatni.
2022. márc. 26. 20:20
 7/14 A kérdező kommentje:
2,5 # köszönöm. Én élvezem az orált, úgyhogy remélem ő is élvezni fogja.
2022. márc. 26. 20:21
 8/14 A kérdező kommentje:
5# nem tudom meddig megy, persze a mélytoroknál nem mindegy hogy 14 cm vagy 19 cm
2022. márc. 26. 20:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Nőként válaszolok, páromnak 18 centi, és nagyon vastag. Először nem tudtam hogy álljak neki, főleg hogy a makkja is elég széles, aggódtam a dolog miatt. Nekem az vált be, hogy utána néztem technikáknak, mozdulatoknak. Nem csak ki-be húzogatom rajta a számat, hanem végig nyalom/csókolom kézzel is sokféleképpen rásegítek, amikor fárad a szám. A herékkel is érdemes foglalkozni, ha szereti (nálunk ez nem játszik sajnos) és a makkon is időzz el. Mélytorkot nem igényel, teljesen rám bízza magát. Beszélgettünk erről, ez szerintem fontos, kellett a megerősítés, hogy nincs hiányérzete. Szóval neked sem feltétlenül kell tövig bekapni, nem ezen múlik a jó orál.
2022. márc. 26. 20:47
 10/14 A kérdező kommentje:
9# igen így szoktam, köszönöm :) de azért utána nézek én is.
2022. márc. 26. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!