Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, akiknek nagyobb az intim méretük, hogy szeretitek az orált?
Nekem 21 centi hosszú, a kerülete 17 centi.
Szerintem a technika nem annyira méretspecifikus dolog egyébként. Az szerintem fontos, hogy a lány addig vegye be a szájába a farkam, amíg neki komfortos -- nyilván minél mélyebbre, annál jobb, de ha csak a negyedéig megy akadálytalanul, ne erőltesse tovább.
A kéz nagyon fontos viszont, főleg az, hogy szinkronban mozogjon a lány szájával, és fokozatosan növelje az intenzitást. Az elején jó, ha csak a száddal ingerled a farkat, a kéz bevonásával pedig lehet növelni az élvezetet (nem jó, ha rögtön az elején "mindent beleadsz", és utána nincs hova fokozni).
A változatosság is elég fontos, főleg az elején -- csináld sokféleképpen (pl. én szeretem, ha a lány néha két kézzel veri, miközben szop, mert akkor a farkam teljes hosszát tudja ingerelni). Amikor érzed, hogy kezd nagyon jó lenni a srácnak, olyankor érdemes átállni egy technikára, és abban gyorsítani a tempót -- ilyenkor már nem kellemes annyira a váltogatás.
De ezek egy része tényleg nincs összefüggésben a mérettel. A legjobb amúgy is attól lesz, ha látszik a lányon, hogy élvezi, amit csinál.
Szóval a mély torok nem megy !
Ha szereted az orált akkor
Mindet csinálj úgy ahogy élvezed!
Véleményem szerint izgató látvány ha orál közben egy nőn azt látod hogy élvezi azt amit velem tesz!
UI: nyelvel játék a makon!
A tövétol a hegyeig nyald végig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!