Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk!Nyaltatok már halszagú puncit?
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 08:31
11/13 anonim válasza:
Ha te odatood egy lánynak a farkad, akár frissen borotváltan és illatosan nem utasítja simán vissza? Akkor te egy ilyen igénytelen undormányt miért nem? Az ilyen férfiak miatt vannak anők nyeregben. Igen is vissza kell őket is utasítani, jó, hogy még nem fizets is neki ember...
12/13 anonim válasza:
Alkalmiban már volt hogy elég erős "bukéja" volt a p.ncinak, hogy azért mert részegen buli után estünk egymásnak, vagy mert eleve volt némi gomba nem'tom, de nem nyaltam ki, csak dugás gumival. S értelemszerűen nem akartam tőle folytatást (másnap meg fogtam a fejem a f.rancért kellett ez nekem, mi van ha átragasztott rám valamit).
13/13 anonim válasza:
Én se értem, miért ne mondhattad volna. Nem kell a legdurvább szavakkal, bántóan. De miért nem mondtad meg bántás nélkül, megfelelési kényszerből? Neki nem merted megmondani, másnap pedig vadidegeneknek panaszkodsz róla? Ez inkább téged minősít, mint őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!