Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexel velem a srác ha (annyira) nem tetszem neki?😅
Van egy srác aki nekem baromira tetszik, és akár többen is benne lennék vele mint csak szex. De nagyon sok dologból érzem hogy igazából én nem tetszem neki. Már inkább úgy vagyok vele, hogy “szakítok” én, mert nem akarom hogy olyannal legyen aki nem izgatja, meg kicsit azért rosszul is esik. Írok néhány példát hogy miből érzem ezt…
1, mindig amikor csókolózni, vetkőzni kezdünk, egyáltalán nem érzem hogy felállna neki (legtöbbször magának állítja fel kézzel)
2, amikor épp a combomat csókolgatta megkérdeztem hogy tetszik-e amit lát (felizgat ha a pasi vonzónak talál alul, plusz kicsit bátorít) és azt mondta hogy nem ez a legcsúnyább amivel dolga volt… tehát csúnya, csak nem a legrosszabb
3, már többször megkért hogy legyek csendesebb, mert iritálja
4, szex közben sokszor becsukja a szemét, és nem is simogat, markolászik, csókolgat, paskol vagy ilyesmi
5, úgy alapból nem szokott “bókolni” hogy izgató vagyok, vagy szexi, vagy akármi kis tetszés kifejezés
Már kezdem magam emiatt eléggé rosszul érezni, pedig csak 1,5 hónapja tart… bennem van a hiba?😅 nyugodtan mondjátok meg, de másoktól nem ilyesmi “élménybeszámolókat” hallottam😅 19L
és azt mondta hogy nem ez a legcsúnyább amivel dolga volt… tehát csúnya, csak nem a legrosszabb
Hát ha téged ez lázba hoz?
Itt a hiba benned van.
1. Buta vagy.
2. Hagyod magad neki, hogy így kezeljen.
3. Neki pedig 0 a szexuális intelligenciája mivel feltehetően ő is buta.
#3 pont hogy nem hoz lázba, az esett volna jól ha azt mondja hogy tetszik neki vagy legalább valami ilyesmi (nem kell áradozni hogy őrületesen szexi, stb… de valami😅)
#4 eddig egyedül voltam, szóval volt a kezem és ennyi, ő legalább kegdug😅
Hú de kis hülye pcsa lehetsz, már bocs, de én rég kidobtam volna már a srácot, miért hagyod hogy így megalázzon?
19/L
Már írta.
Jól néz ki a srác és legalább megdugja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!