Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen alakú pénisz a legjobb?
Figyelt kérdés
Szimpla kis amolyan kíváncsiság. Az egyszerűség kedvéért képzeljük el hogy sima misszionárius pozról van szó és hogy ha valamelyik alakot esetleg előnyben részesítitek mert pl jobb érzés vele, feltételezve hogy a partner jól csinálja szóval csak az alak ami differencia lenne. Aki szeretné akár ki is fejtheti kommentbe hogy mit gondol vagy miért jobb egyik vagy másik.2022. márc. 24. 02:07
21/108 anonim válasza:
A szögletes nagyon praktikus lehet pl. amikor többezer darabot akarsz egy polcrendszeren tárolni!
23/108 anonim válasza:
Legyen minél kisebb és lehetőleg használhatatlan legyen. Ilyen az én barátnőm vágya.
24/108 anonim válasza:
Nekem felfelé görbülős van és kemény.
Alig lehet "lenyomni" ha feláll.
A lányok érdekes módon az egyenesre szavaznak látatlanban.
Misszonárius pózban mégis jól esik nekik a görbe, mert éppen a G pontot izgatja. Kutya pózban az egyenes jobb lehet.
38F
25/108 anonim válasza:
Én tehát ezért nem élveztettem el hüvelyi úton még egyetlen lányt sem soha, mert nekem lefelé hajlik...
26/108 anonim válasza:
Én a lefele görbülő pénisztől tudok elmenni csak.
27/108 anonim válasza:
Csak pénisz legyen és álljon 1 órát, de én az egyeneset szeretem
29/108 anonim válasza:
Ha valaki kíváncsi rá én szívesen megmutatom nekem milyen csak írjatok privátba és küldöm
30/108 anonim válasza:
Az esetleges görbület nagyrészt abból adódik, hogy a tulajdonosa serdülőkorában (amikor a leggyakrabban volt merevedése) hogyan hordta a péniszét a nadrágjában. Aki felhajtva, annak az erekciója felfelé görbül, és így tovább. Kamaszkori hason alvás is befolyásolja.
Amíg a behatolással nincs gond, addig egészségesnek számít, akármerre görbül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!