Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Balettos szub lány milyen lehet a szexben?
Figyelt kérdés
Volt már valakinek ilyen lány meg?2022. márc. 21. 21:52
1/13 anonim válasza:
Hát én régen balettoztam meg táncoltam
3/13 anonim válasza:
Mi köze a kérdéshez Kecskemétnek meg Siófokhoz?
4/13 anonim válasza:
Könnyebben tudod hajtogatni mint egy nem balettost.
5/13 Dzsoki válasza:
Vélhetően ,kíváló,hiszen a kicsi cicit kompenzálni kell valamivel. Nem szexeltem még balettos lánnyal. Azért változtatnék ezen a helyzeten.
6/13 anonim válasza:
Hát a balettoslányik amúgyis izmosak, és hajlékonyak, úgyhogy tuti jól bírják, és jól is mozoghatnak.
7/13 anonim válasza:
Imádnám álló spárgában kinyalni és megdugni! Ssjnos nem volt szerencsém még ilyen lányhoz.
8/13 Dzsoki válasza:
Nem balettos,de tornászlányt már tettem magamévá. Spárgázott,de hagyományosan szexeltünk. Átlag feletti teljesítményt nyújtott.
9/13 anonim válasza:
8
A balettos meg a tornász lány között kb annyi különbség lehet, mint a tornász meg az átlag lányok között.
10/13 anonim válasza:
Volt olyan partnerem aki balettozott fiatal korában. Semmi extra nem volt, max. annyi hogy tudott közben spárgát csinálni, de ennyi.
Az egyik egy hobbi/foglalkozás a másik meg szexuális preferencia. Nincs túl sok köze a kettőnek egymáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!