Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pózban lenne tanácsos csinálnunk, ha túl szűk vagyok?
Nincs semmi gond a libidómmal, se a nedvesedéssel. Sőt, mondhatni már majdnem h túlzottan is szeretném (3-4 kör)
A gond azzal van, h nagyon fáj, illetve a férfi(ak) is panaszkodnak h nagyon szorít, hamar elmennek így, inkább folytassam szopással. Milyen pózokat tudnátok javasolni amikben tágabb lehetnék?
Köszönöm a gyors választ
A kutyára nem gondoltam volna mert azt hittem sokaknak gyengéje, esetleg olyankor is szűkebb a hüvely
Próbáljatok meg a minőségi előjátékot, megtámogatva egy vastagabb műbrokival (ha már kellően nedves vagy és ellazultál). Kutyapóz szerintem is a legmegfelelőbb.
Sokkal jobb ha szűk vagy, mint ha ernyedt lenne a hüvelyed. Értékeld, ne aggódj!
A szűk lányoknak a legelőnyösebb a misszionárius póz, akkor a legtágabbak.De a hosszú és minőségi előjáték kötelező.Jópár ilyen lánnyal volt dolgom fiatal koromban,tudom mit beszélek.
56f
Öhm, vszeg nem passzoltok össze szexuálisan, ami gond, mertha vastagabb, mint a te hüvelyed "tűrőképessége", akkor neked mindig fájni fog, hiába van hosszú előjáték.
Exem is részben ezért ex, mert nekem minden aktus fájt vele. Túl vastag és hosszú is volt, elérte a méhszájamat, túlfeszített.
Sohasem élveztem azt, amit csinált.
A párommal ellentétben minden pont jó, ő aztán úgy vadul, ahogy szeretne, mert élvezem, bármit és bárhogyan tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!